16-01-10, 16:15
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [DACIA] [RENAULT]
|
Re: dacia show
Quote:
Originally Posted by Allex000
Uite asta spre exemplu .
|
Cea rosie exemplu negativ poate ! I se potriveste de minune numarul de inmatriculare !
|
|
|
16-01-10, 16:43
|
|
Dacia Driver
Stage 3
Member of: [DACIA]
|
Uite asta spre exemplu .[/QUOTE]
eu cred k ai chef d caterinca
|
|
|
16-01-10, 21:30
|
|
VW Driver
Stage 4
Member of: [VW]
|
Quote:
Am si eu o intrebare dc nu se numeste sit asta 4clasic si se numeste 4tuning??? ... ca vad ca toti optati pentru clasic.. ciudat
|
hai ca iti si raspund eu ... si sper sa zic bine ... tuning nu inseamna sa iti faci masina pom de iarna, sa o bagi in priza sa se aprinda beculete si sa iti cante colinde
pt stefan.chirea ... spor la treaba , daca ii asculti pe baieti o sa iasa ceva frumos
|
|
|
16-01-10, 21:36
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Quote:
Uite asta spre exemplu .
|
e facuta de RIGER ? )
|
|
|
16-01-10, 21:41
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by vali_iceman
hai ca iti si raspund eu ... si sper sa zic bine ... tuning nu inseamna sa iti faci masina pom de iarna, sa o bagi in priza sa se aprinda beculete si sa iti cante colinde
pt stefan.chirea ... spor la treaba , daca ii asculti pe baieti o sa iasa ceva frumos
|
miii de scuze, dar asta ce ai zis tu nu este nici pe departe corect! frate, dar tuning nu inseamna nici aia ca sa tii masina cat mai originala si simpla!!! pe forumul acesta, 90% din useri, fac daciile originale sau cat mai simple, deci chiar nu are legatura cu tuningul! sau daca vrem sa stim cu adevarat ce inseamna "tuning" ne uitam prin DEX, si scrie asa: TÚNING, tuninguri, s.n. Acțiune sau preocupare de a îmbunătăți, regla sau particulariza caracteristicile funcționale sau estetice ale unui sistem tehnic existent; cu largă utilizare în sintagma tuning auto. – Din engl. tuning (acord fin).
16-01-10, 21:48
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
lipseste semnul de le NiKE
|
|
|
16-01-10, 22:11
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Virtual Tuning 3D] [Old School Cars]
|
Quote:
Originally Posted by sandor406
miii de scuze, dar asta ce ai zis tu nu este nici pe departe corect! frate, dar tuning nu inseamna nici aia ca sa tii masina cat mai originala si simpla!!! pe forumul acesta, 90% din useri, fac daciile originale sau cat mai simple, deci chiar nu are legatura cu tuningul! sau daca vrem sa stim cu adevarat ce inseamna "tuning" ne uitam prin DEX, si scrie asa: TÚNING, tuninguri, s.n. Acțiune sau preocupare de a îmbunătăți, regla sau particulariza caracteristicile funcționale sau estetice ale unui sistem tehnic existent; cu largă utilizare în sintagma tuning auto. – Din engl. tuning (acord fin).
|
Vrei neaparat sa faci tuning ?
Cine zice ca trebuie neaparat sa faci tuning ?
Fa-o sa arate bine, nu tuning...
Parerea mea despre masina ta, fara suparare ... e un inceput de kitch.
Vrei exemple ?
prizele de pe aripi, care de asemeni le gasesti pe toate taxiurile, spoilerul spate... nu mai zic ca e urat cu spume, si se pare ca vrei sa il mai si maresti ...
un mix sfat, fa-o cat mai originala, si o sa fie mai bine, eventual o cobori putin din suspensii ca e prea capra
serios daca vrei sa faci ceva la masina asta, nu o face dupa ideile tale.
Bafta.
|
|
|
16-01-10, 22:33
|
|
Stage 2
|
mersi mult fratilor pentru idei. as avea si eu o intrebare , unde gasesc si eu niste jante de aro 10 sau unele asa mai fumusele ? atept raspunsul vostru . inca odata va multumesc pentru indei
|
|
|
16-01-10, 22:51
|
|
Stage 5
Member of: [FORD]
|
de obicei se gasesc in locurile unde nici nu te astepti. pe la vreun mos in curte care a avut aro in tinere,pe la fier vechi,la dezmembrai,niciodata nu stii de unde sare iepurele...pardon...jantele
|
|
|
16-01-10, 23:15
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Midnight Racers] [Oltcit] [DACIA] [Echipa de sprijin] [Dacia Rally Team] [VW]
|
Quote:
Uite asta spre exemplu .
|
Prima a fost o dacie facuta cu gust pentru anul in care s`a modificat, iar cu a doua poza m`ai facut sa inteleg ce gusturi ai ...
Quote:
Originally Posted by Buga
Moment de dat cu capul in masa ! =)))
|
Poate pentru altii.. nu e si cazul tau (tre` sa ai cu ce sa dai in masa)... multumim pentru anunt
|
|
|
18-01-10, 05:20
|
|
Stage 2
|
fratilor de unde fac si eu rost urgent de niste jeante in 3 prezoane? urgenttttttttt
|
|
|
18-01-10, 11:30
|
|
VW Driver
Stage 4
Member of: [VW]
|
|
|
|
18-01-10, 12:50
|
|
Stage 5
Member of: [Old School Cars]
|
iti vand eu amilurile mele friend....sunt din aluminiu.....sunt pe 13 si 5.5j si mai sunt si sablate.....
|
|
|
18-01-10, 19:10
|
|
Stage 2
|
pune si tu o poza cu ele si zi un pret
Last edited by Ja_Rule; 18-01-10 at 20:56.
|
|
|
18-01-10, 21:44
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Midnight Racers] [Oltcit] [DACIA] [Echipa de sprijin] [Dacia Rally Team] [VW]
|
Uite asa Sandor406 se mai alege cu o sanctine pentru posturi inutile ...
Stefan uite aici anuntul cu jantele Amil
|
|
|
|
|