Quote:
Originally Posted by crazyfornova
wow..serios? oare de ce in lege scrie ca autovehicolul xxx nu ii este permis sa circule daca are montate alte lumini decat cele omologate de autoritatea competenta?
|
In lege scrie ca nu este voie sa se intervina asupra sistemului de iluminat cu modificari neomologate! Cu alte cuvinte nu ai voie nici sa-ti cumperi becuri din benzinarii fiindca nu sunt originale de la producator!
Total gresit aceasta lege, fiindca este INTERPRETABILA in mai multe moduri! CAM TOT CODU RUTIER ROMAN AR TREBUI REVIZUIT SI EXPLICAT MAI EXACT CE E VOIE SI CE NU! PRACTIC O COPIE DUPA CEL AMERICAN SAU CEL GERMAN! LA FEL AR TREBUI SI RAR-u SA FACA SA FIE MAI MALEABILI! Eu sunt de parere ca farurile aftermarket intregi (cele fara omologare) sunt ilegale nici decum un alt bec in far (chit ca este cu sau fara balast)!
In acelasi articol explica ca nu este voie sa schimbi culoarea de iluminare din far in albastru, rosu, portocaliu - eu unul inteleg ca e voie sa folosesti un spectru de lumina intre galbui-albicios si pana in 8000k unde este deja un albastru albicios, ma rog mai mult un albastru!
Fiecare intelege ce doreste din acest comment lasat de mine! Majoritatea o sa-mi sara in cap ca au alte idei - e o tara democrata inca si toata lumea are dreptu la opinia proprie! SI DE ASEMENEA FIECARE FACE CE DORESTE