Va Salut !
Dupa multe luni in care am tot citit pe acest forum , m-am hotarat sa-mi prezint si eu masinile.Sunt pasionat de masinile vechi , in special de Dacia 1100 !
Asa ca hai sa va prezint una dintre ele , cealalta este surpriza , ( astept momentul in care o sa fie o adevarata "originaly old school" ) .
Dacia 1100 , an 1970 , originala in proportie de 96% , revopsita alb 40 , culoarea originala , schimbat toate 4 discurile de frana ( da,nu am gresit , Dacia 1100 are frana pe discuri la toate 4 rotile , pt. cei care nu stiau !) , schimbat consumabilele , este foarte buna la partea mecaniaca , a luat ITP-ul cu brio , antifonata , tapiseria curatata , interior revopsit .
Si la motor pompa benzina originala , delcou etc...toate asta sunt Made in France !
Stopurile si farurile made in France .
Jantele reconditionate , cauciucurile schimbate cu unele Firestone 155/70/R15
Acum "defectele" : capacelul acela din bord care nu este original , nuca schimbatorului , care o sa fie inlocuita cu una de Renault 10 Gordini ( am cumparat-o deja ) si presurile
!
Ce-a de-a doua este tot o Dacie 1100 , an 1969 este in fata blocului , sta ascunsa sub prelata , asteptand . Ce pot sa spun despre ea...este de culoarea alb 13 , la motor este si ea orginala , dar la partea mecanica mai trebuie umblat...este proaspat vopsita , interiorul este impecabil (parca este nou) , original 100% , jantele sunt reconditionate , ornamentele nichelate nu au nici macar o farama de rugina ...
Acum o sa las pozele sa vorbeasca si ele :