buna ziua la toata lumea din pacate proiectul se va mai amana ceva din din cauza ca a aparut o situatie neprevazuta si anume.. regina mea a primit piesa de rezistenta ...un set de jante gotti poze cu ele...
bengoase rau! un pic retusate si te-ai facut cu jante superbe! bafta in continuare la proiect! si daca nu te superi, cat ai dat pe ele? si aduse de dincolo sau din tara?
bengoase rau! un pic retusate si te-ai facut cu jante superbe! bafta in continuare la proiect! si daca nu te superi, cat ai dat pe ele? si aduse de dincolo sau din tara?
mersi jantele au nevoie de ceva polish sunt cumparate de aici
Teapana masina pe dedesubt.Faine rau jantele astea,trebuie numai sa te gandesti cum evazezi aripile spate sa intre.Din cate se vede in poze sunt de 7j.
Bafta in continuare!
nu cred ca conteaza cu cat lea luat sau de unde, idee e ca are un set demential de gotti si omu e foarte mandru de ele bravo cristi sa le reconditionezi si sa le vedem pe masina
__________________ Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie.... O batrana din '76
nu cred ca conteaza cu cat lea luat sau de unde, idee e ca are un set demential de gotti si omu e foarte mandru de ele bravo cristi sa le reconditionezi si sa le vedem pe masina
mersi cristi si da sunt foarte mandru de ele ca stiu ca e foarte greu sa pui mana pe asa ceva reconditionatul va incepe in curand
Teapana masina pe dedesubt.Faine rau jantele astea,trebuie numai sa te gandesti cum evazezi aripile spate sa intre.Din cate se vede in poze sunt de 7j.
Bafta in continuare!
jantele sunt de 6,5 j exact ce-mi doream ! ca sa nu evazez foarte mult aripile