Toata lumea trebuie sa aibe cel putin o poza cu un Bolidu' care sa-i ajute la munca de la masina esti un nimeni daca nu ai o poza cu Bolidu' cand te ajuta
Velo felicitari pentru munca depusa
__________________ Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie.... O batrana din '76
Salut velo! Am vb cu andrei cu RLR aseara si mi-a zis de faza cu cutia. Imi cer scuze pentru neintelegere. Si mie mi s-a spus o vorba si de fapt e alta. Ai toate drepturile sa ma blestemi. Imi cer scuze inca o data si sper sa ma revansez pe viitor. Nu sunt genul sa fac tiganii d-astea.
Salut velo! Am vb cu andrei cu RLR aseara si mi-a zis de faza cu cutia. Imi cer scuze pentru neintelegere. Si mie mi s-a spus o vorba si de fapt e alta. Ai toate drepturile sa ma blestemi. Imi cer scuze inca o data si sper sa ma revansez pe viitor. Nu sunt genul sa fac tiganii d-astea.
Stai linistit important e ca au venit toate la fix momentan cutia e foarte buna, cu timpu ... sau daca nu o sa fiu multumit de cutia asta o sa incerc ceva de passat.Si te asigur ca drumurile lunigi care o sa le faca masina o sa fie in 3 si 4...... daca avea a 5 a nu o vedea