Topicul se numeste asa pentru sunt presedintele filialei Crazy Team Racers Onesti
Dupa 2 proiecte daciote reusite zic eu
Dacia alba
BC_01_FTU
Dacia visinie
BC_04_FDJ
Si 2 goalfe
Golf 2
BC_79_BIV
Si un Golf 3 1.6 (revin cu link..nu merge site)
Revin pe acest forum (de data aceasta cu masina mea...cele de mai sus fiind facute de mine dar erau ale fratelui meu)cu o dacie gri....Pozele maine.
Pentru aceasta masina am nevoie de arcuri de nova,folie imitatie carbon pentru exterior(capota,cupola,stalpi usi,stalcul C.portbagaj) si jante (de preferat sa nu fe CMS-uri)si sticla clara pentru far...Asa ca cine are aceste piese sa imi dea pm.
Pe langa acestea masina va fi un gri mai inchis(ceva apropriat culorii gri sobolan de pe golf 3), capota va fi "Bad-Boy",va avea grila fara sigla(am taiato mai trebuie finisata) iluminata din spate de un neon albastru,stopuri clare fundal crom & black,geamuri fumurii,ceasuri bord gen VW(cum avea TAU),neaonele undercar albastre(care vor veni mai tarziu),muzica probabil va fi formata din 4 dif de usi pentru medii , 2 tweetere , statie si 2 subwoofere de 30 cm de la BM(Bossman),evacuare din inox fara intermediara si finala YED,scaunele vor fi de Vectra B pentru ca am avut pe dacia visinie si sunt confortabile(le am deja si le-am luat cu insertii gri pentru a se asorta cu exteriorul.)
Din cauza arcurilor de nova care o vor cobora putin,spolierele vor fi cele stock,vopsite in culoarea masinii,iar jantele vor fi incalcate cu cauciucuri profil de curse 185/55 r13(am 5 bucati pentru a avea si rezerva,fiind luate de pe un clio de curse de la un service din Onesti Auto Plus Rally Team).