08-01-08, 17:20
|
|
|
Dacia Driver
Stage 3
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA]
|
incepator, dar cu ganduri mari
stiu ca multi sunteti profi la categoria "modificat dacia" si daca mi-ati da cateva sfaturi si sugestii m-ati ajuta in incercarea mea de a modifica masinutza mea. multumesc.
|
|
|
08-01-08, 17:37
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Re: incepator, dar cu ganduri mari
pai tu cam ce ai vrea sa ii faci?masina ta arata bn si tineo asa cat mai simpla.ce modificari vrei sa ii aduci?(motor,suspensii)
|
|
|
08-01-08, 18:52
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
Masina este a ta, personala?
pt inceput, da jos capacele, tine-o curata, punei o toba mai zgomotoasa....si acum mai depinde si de tine, ce vrei sa ii mai faci.
|
|
08-01-08, 19:04
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 4
|
masina vad ca e in stare buna ..capacele alea ai putea sa le dai jos in rest intretine si nu o umple cu tot felul de "accesorii  "
|
|
|
08-01-08, 19:22
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
jante si las-o cat mai jos
|
|
|
08-01-08, 20:25
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 4
|
uite aici o idee
|
|
|
08-01-08, 20:30
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by lord_hades
uite aici o idee 
|
fa-o asa apoi vi la mine sa facem schimb
|
|
|
08-01-08, 23:06
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
ar fi frumos daca ai umbla la motor sau daca i lai schimba acum depide ce vrei sa faci tu cu masina.daca ai face ceva cum tia aratat lord_hades ar fi ceva.
|
|
|
09-01-08, 09:38
|
|
|
Dacia Driver
Stage 3
|
lord hades are o idee excelenta. doar ca el mi-a sugerat niste jenti in 5 prezoane, eu am vazut ca majoritatea aveti in 4 prezoane si albe de golf.masina a fost asa joasa pe spate dar i-am pus inaltatoare.daca cineva se pricepe sa imi dea jos incuietorile de la usi si sa imi puna motoras de deschidere sunt dispus sa colaborez si sa finantez.folia mi-a promis ca mi-o pune luci, care are si el o masina super(BV 89 wrc). poate il stiti. :P
|
|
|
09-01-08, 09:46
|
|
|
Dacia Driver
Stage 3
|
la partea mecanica nu am facut modificari ci doar am schimbat piesele si am pus unele noi.eu vreau sa ii imbunatatesc putin aspectul.cu muzica am rezolvat-o, masina merge bine desi se poate mai multa putere.nu vreau sa ii schimb motorul vreau sa il imbunatatesc.ce scaune se potrivesc ca as vrea sa le schimb?si bancheta spate?promit ca pun niste poze azi.
|
|
|
09-01-08, 11:34
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ala_cu_dacia
la partea mecanica nu am facut modificari ci doar am schimbat piesele si am pus unele noi.eu vreau sa ii imbunatatesc putin aspectul.cu muzica am rezolvat-o, masina merge bine desi se poate mai multa putere.nu vreau sa ii schimb motorul vreau sa il imbunatatesc.ce scaune se potrivesc ca as vrea sa le schimb?si bancheta spate?promit ca pun niste poze azi.
|
dak ai flex masina de gaurit si ciocan, poti sa ii pui si de tren!
in concluzie, poti sa pui orice scaun gasesti bun!
|
|
|
09-01-08, 11:50
|
|
|
Dacia Driver
Stage 3
|
as dori sa stiu si eu unde se fac intrunirile, si daca in brasov exista astfel de intalniri ale fanilor DACIA.
|
|
|
09-01-08, 13:36
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
Quote:
|
pai bagai pistoane de 1.6,o axa cu came mai smechera.iei 2 mm din chiuloasa si ar mai fii acum daca gresesc cu ceva la ce am zis sa ma corecteze cei care stiu mai bn.a da si un carburator dublucorp si catusi de cat ai scos ceva.ar mai fii unele lucruri dar acum depinde cati bani esti dispus sa bagi in masina.
|
|
|
09-01-08, 15:50
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [DACIA] [DAEWOO] [RENAULT] [Old School Cars] [Dacia Rally Team]
|
Quote:
as dori sa stiu si eu unde se fac intrunirile, si daca in brasov exista astfel de intalniri ale fanilor DACIA.
|
ba balane ....iti zic eu ce tre sa ii faci prima oara o vopsea frate ca aia e numai scursuri ...si ai inaltat-o acu de cur zici ca - i capra ... in fine am vazut eu gustul tau de "tuning'' dar nu-i bai ca eu te ajut si ti-am zis ce si cum trebuie!trebuie facuta cu gust si cat mai putin impopotionata cu tot felul de tigani dar pana nu e ata degeaba incerci ceva ca tactu nu te lasa ...asa ca mai bine fa-o ata si apoi te rezolv eu si cu incuietori si cu tot ....ca si acu te rogi de mine dar nimic ....nu ai luat nimic sa pui pe ea ....
bafta si vb la scoala
Last edited by LUCI BV 89 WRC; 09-01-08 at 15:52.
|
|
|
09-01-08, 17:07
|
|
 Stage 5
|
metre 1.6 dublucorp de reno 18 aprox 90 de cai, complet alternator , electromotor galerii carburator suporti motor 200E cv reno 18 completa cu suporti cv si timonerie 100E
|
|
|
|
|