![]() |
incepator, dar cu ganduri mari
1 Attachment(s)
stiu ca multi sunteti profi la categoria "modificat dacia" si daca mi-ati da cateva sfaturi si sugestii m-ati ajuta in incercarea mea de a modifica masinutza mea. multumesc. :D
|
Re: incepator, dar cu ganduri mari
pai tu cam ce ai vrea sa ii faci?masina ta arata bn si tineo asa cat mai simpla.ce modificari vrei sa ii aduci?(motor,suspensii)
|
Masina este a ta, personala?
pt inceput, da jos capacele, tine-o curata, punei o toba mai zgomotoasa....si acum mai depinde si de tine, ce vrei sa ii mai faci. |
masina vad ca e in stare buna ..capacele alea ai putea sa le dai jos in rest intretine si nu o umple cu tot felul de "accesorii ;) "
|
jante si las-o cat mai jos ;)
|
1 Attachment(s)
uite aici o idee ;)
|
Quote:
|
ar fi frumos daca ai umbla la motor sau daca i lai schimba acum depide ce vrei sa faci tu cu masina.daca ai face ceva cum tia aratat lord_hades ar fi ceva.
|
lord hades are o idee excelenta. doar ca el mi-a sugerat niste jenti in 5 prezoane, eu am vazut ca majoritatea aveti in 4 prezoane si albe de golf.masina a fost asa joasa pe spate dar i-am pus inaltatoare.daca cineva se pricepe sa imi dea jos incuietorile de la usi si sa imi puna motoras de deschidere sunt dispus sa colaborez si sa finantez.folia mi-a promis ca mi-o pune luci, care are si el o masina super(BV 89 wrc). poate il stiti. :P
|
la partea mecanica nu am facut modificari ci doar am schimbat piesele si am pus unele noi.eu vreau sa ii imbunatatesc putin aspectul.cu muzica am rezolvat-o, masina merge bine desi se poate mai multa putere.nu vreau sa ii schimb motorul vreau sa il imbunatatesc.ce scaune se potrivesc ca as vrea sa le schimb?si bancheta spate?promit ca pun niste poze azi.
|
Quote:
in concluzie, poti sa pui orice scaun gasesti bun! |
as dori sa stiu si eu unde se fac intrunirile, si daca in brasov exista astfel de intalniri ale fanilor DACIA.
|
Quote:
|
Quote:
bafta si vb la scoala |
3 Attachment(s)
metre 1.6 dublucorp de reno 18 aprox 90 de cai, complet alternator , electromotor galerii carburator suporti motor 200E cv reno 18 completa cu suporti cv si timonerie 100E
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning