Quote:
Originally Posted by andreigame
ps:masina lui calin la exterior nu are nici o modificare in afara de cea de la pasaje ...si jantele....in rest e fix cum a iesit din fabrica....si cel putin el nu a lucrat deloc la tinichigerie...eu am schimbat aproape tot pe remblarul meu ....si masca inca nu am terminato mai am de pus niste prinderi ca sa fie la linie....o sa se rezolve curand toate....numai bine
|
Nu vad care ii problema, ca eu nu am umblat deloc la tinighigerie, ai putina rabdare, iar tu cam ce ai modificat la exterior
Ce ai vrea sa trec la 4 prezoane, cand am acele jante, sa dau jos un far? (pe mine nu ma deranjeaza treburile astea) Si problema cea mai mare este ca daca schimb ceva vreau sa pice exact la linie... si eu vreau s-o fac replica, pe cat posibil a vechilor masini care alerga, nu s-o fac gangsta
P.S. Nu are rost sa ne certam, vreau sa fim prieteni si intr-o buna zi sa punem masinile una langa cealalta, asta daca nu vine sfarsitu' in 2012
Bafta in continuare, si ai foarte mare atentie la detalii pentru ca acolo se vede daca masina a fost lucrata, incet si bine sau rapid si prost