Re: Dacia sport 1985( ultima din seria cu usa scurta)
Quote:
Originally Posted by andreigame
deci....am o idee si nu stiu cum sa o pun in practica....as vrea sa adaptez in fata o bancheta....in loc de 2 scaune...exact cum are dodge charger r/t sau cum au americanele vechi...
....cu frana de mana as rezolva usor fiindca o adaptez ca la 1300...dar cum fac sa se rabateze cele 2 parti laterale ca sa intre si in spate lume.. si dupa ce masina ar merge adaptata aceasta schema..
Eşti sigur că este banchetă de-a întregul la Charger R/T?
Părerea mea este că ar trebui să îţi pui nişte scaune mai moderne cu tetiere calumea care să te protejeze în caz de ceva.
Quote:
Originally Posted by andi_cimpean
Eşti sigur că este banchetă de-a întregul la Charger R/T?
Părerea mea este că ar trebui să îţi pui nişte scaune mai moderne cu tetiere calumea care să te protejeze în caz de ceva.
parerea me e daca tot merg pe clasic...sa fie totul clasic...nu prea se pupa scaune moderne cu interior old school....bine poate ca charger-ul nu are bancheta...da niste chevy-uri dalea sigur au
update.... achizitionat statie pt sist audio(mai am de luat cabluri si condensator) ,semnale fata(mai am sa dau comanda sa le iau pe cele albe) , ace de Renault pt modificarea ceasurilor... + bara de spate(1300)
poze de azi ....mai am un pic maine de finisat la masca si e gata....nu am pozele finale la cum arata masca...dar o sa ii fac maine dim
deci la masca sa lucrat asa......lipit ochelar de masca cu picatura...apoi lipit cu plastic topit ..dupa care sa folosit chit de fibra pentru a astupa locul dintre masca si ochelar.......si la final chit normal pt finisare.....si mai am un pic de finisat maine dim...ca a venit racoarea peste mn...si eu am fost imbracat doar in tricou si short..... biggrin.gif
Quote:
Originally Posted by sr_cristi
am fost acum seara la remat si era o dacie sport cu usi scurte care astepta sa intre pe intuneric aratau ok... pacat de ea....
paiiiiiiii si nu se poate sa te uiti si tu calumea la ele....daca e ceva poate poti sa le cumperi tu si iti dau eu bani pe ele.....vedem noi...doar daca se poate bineinteles
Quote:
Originally Posted by andreigame
paiiiiiiii si nu se poate sa te uiti si tu calumea la ele....daca e ceva poate poti sa le cumperi tu si iti dau eu bani pe ele.....vedem noi...doar daca se poate bineinteles