Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masina mea Dacia

Closed Thread

Thread Tools
Old 18-10-09, 15:40   #106
b08ygs
Dacia Driver

Stage 5

b08ygs's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Old School Cars]
Default Re: Dacia 1310 Li

legat de cutia de viteze... se gaseste in magazinele de piese auto piesa care leaga scimbatorul(maneta) de cutia de ziteze, exista una fara tamponul ala de cauciuc la mijloc bielete de timonerie se numeste parca, si face schimbarea mult mai precisa eu asa ceva am la masina mea
si fata de cum era odata se simte foarte mult, inca o chestie... unge bila de la maneta cu vaselina la tub aia intra repede in locuri mici si dupaia se intareste putin si este destul de vascoasa si este ideala pt astfel de chestii

acum daca iti caraie la intratul in viteze, mai la toate, mai regleaza cablul de ambreaj

alte sfaturi nu sti sa-ti mai dau eu ti-am zis ce probleme am avut si eu odata si asa le-am rezolvat

bafta cu masina

Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie....
O batrana din '76
b08ygs is offline  
Old 18-10-09, 15:54   #107
cannavaro

Stage 5

cannavaro's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by andi_cimpean View Post
Merg alea montat in locul celor obisnuite...

ma refer aici la fuzete, portfuzete si toate acareturile.
pui omul sa cumpere ce nu trebuIe.

Last edited by aleks; 19-10-09 at 14:04.
cannavaro is offline  
Old 18-10-09, 16:34   #108
sandor406
Dacia Driver

Stage 5

sandor406's Avatar

Member of:
[DACIA]

mersi julyo de info!!!dar eu am catalizatorul ''spart'',deci ii gol golut!si tot asa imi face ( deci nu cred ca poate fi de la catalizator!(asteptam....dak ai gasit baiu',dami un pm ok?ms

Last edited by sandor406; 18-10-09 at 16:38.
sandor406 is offline  
Old 18-10-09, 20:26   #109
pUmA
VW Driver

Stage 5

pUmA's Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]

Quote:
Originally Posted by b08ygs View Post
legat de cutia de viteze... se gaseste in magazinele de piese auto piesa care leaga scimbatorul(maneta) de cutia de ziteze, exista una fara tamponul ala de cauciuc la mijloc bielete de timonerie se numeste parca, si face schimbarea mult mai precisa eu asa ceva am la masina mea
si fata de cum era odata se simte foarte mult, inca o chestie... unge bila de la maneta cu vaselina la tub aia intra repede in locuri mici si dupaia se intareste putin si este destul de vascoasa si este ideala pt astfel de chestii

acum daca iti caraie la intratul in viteze, mai la toate, mai regleaza cablul de ambreaj

alte sfaturi nu sti sa-ti mai dau eu ti-am zis ce probleme am avut si eu odata si asa le-am rezolvat

bafta cu masina
ms de sfaturi,app cu caraitu imi face cand e rece in treapta 2.

Quote:
Originally Posted by cannavaro View Post
Pui omul sa cumpere ce nu trebuIe.
stai linistit ca m-am convins imediat ca nu e chiar asa cum zice andi,oricum ms pentru interventie

bafta si asfalt uscat tuturor.

"Masina ta s-a nascut o copie, fa-o sa moara unica!"

Last edited by aleks; 19-10-09 at 14:05.
pUmA is offline  
Old 18-10-09, 22:01   #110
b08ygs
Dacia Driver

Stage 5

b08ygs's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by pUmA View Post
ms de sfaturi,app cu caraitu imi face cand e rece in treapta 2.
daca caraie numai in treapta a2a inseamna ca e de la cutie oricum unge bila de la maneta si schimba bieleta aia de timonerie si ai sa vezi diferente asta daca acum ai daia cu tampon de cauciuc
b08ygs is offline  
Old 18-10-09, 22:03   #111
pUmA
VW Driver

Stage 5

pUmA's Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]

Quote:
daca caraie numai in treapta a2a inseamna ca e de la cutie oricum unge bila de la maneta si schimba bieleta aia de timonerie si ai sa vezi diferente asta daca acum ai daia cu tampon de cauciuc
maine cand ma trezesc o sa ma duc sa ma uit sa vad de care e...bieleta de timonerie e aia care face legatura dintre cutie si maneta?
pUmA is offline  
Old 18-10-09, 22:10   #112
b08ygs
Dacia Driver

Stage 5

b08ygs's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by pUmA View Post
maine cand ma trezesc o sa ma duc sa ma uit sa vad de care e...bieleta de timonerie e aia care face legatura dintre cutie si maneta?
dap daca are tampon o sa vezi o pleasca maricica, cam cat palma, de cauciuc cu 2 tevi care pleaca din el unu se duce la scimbator altul la cutie

asta care trebuie sa o ai este o teava pur si simplu cu 2 bucsii la capete nu e mare inginerie dar are efect
b08ygs is offline  
Old 18-10-09, 22:16   #113
pUmA
VW Driver

Stage 5

pUmA's Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]

Quote:
dap daca are tampon o sa vezi o pleasca maricica, cam cat palma, de cauciuc cu 2 tevi care pleaca din el unu se duce la scimbator altul la cutie

asta care trebuie sa o ai este o teava pur si simplu cu 2 bucsii la capete nu e mare inginerie dar are efect
maine o sa ma uit sa vad.....mi-a mai zis mecanicu meu ca cica trebuie schimbata maneta,cica e praf pivotu din podea sau ceva de genu,...poate gresesc
pUmA is offline  
Old 19-10-09, 14:06   #114
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by cannavaro View Post
pui omul sa cumpere ce nu trebuIe.
Acum e editat postul tău.
Ţi-aş fi recunoscător dacă ai accepta să foloseşti un ton şi o exprimare normală, răfuielile e bine să ni le rezolvăm īn p.m.
Nu mă īnţelege greşit, nu-ţi contest afirmaţiile, ele pot fi adevărate, sigur, īnsă mă īntrebam dacă, īn loc de 2 rānduri de jigniri sau tachinări n-ar fi mai utile 2 rānduri de argumente concrete īn a-l combate, ce zici?

Last edited by aleks; 19-10-09 at 14:10.
aleks is offline  
Old 20-10-09, 19:49   #115
sandor406
Dacia Driver

Stage 5

sandor406's Avatar

Member of:
[DACIA]

puma,uite ce mio zis cineva pe forum!ca poate problema noastra cu daciile ar fi corpul de clapeta! la a mea, nu aia este baiul!( deci, mai astepet...( uite aici, am facut un thread sa cerem ajutor de la altii in legatura cu problema noastra!mai uitate peacol,poate in curand dam de hiba!
sandor406 is offline  
Old 03-11-09, 10:53   #116
pUmA
VW Driver

Stage 5

pUmA's Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]

Quote:
Originally Posted by sandor406 View Post
puma,uite ce mio zis cineva pe forum!ca poate problema noastra cu daciile ar fi corpul de clapeta! la a mea, nu aia este baiul!( deci, mai astepet...( uite aici, am facut un thread sa cerem ajutor de la altii in legatura cu problema noastra!mai uitate peacol,poate in curand dam de hiba!
eu am rezolvat problema prin schimbarea filtrului de benzina.
pUmA is offline  
Old 03-11-09, 10:59   #117
pUmA
VW Driver

Stage 5

pUmA's Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]

Am o intrebare: am avut un Espero si l-am vandut,da nu l-am radiat de pe numele meu am facut doar contract vanzare-cumparare.Acuma vreau so radiez de pe numele meu da proprietarul nu vrea sa facem actele ....ce pot sa-i fac?daca ii iau numerele rezolv ceva,sunt numere preferentiale?ms
pUmA is offline  
Old 03-11-09, 11:10   #118
sandor406
Dacia Driver

Stage 5

sandor406's Avatar

Member of:
[DACIA]

sal puma! deci nu iti mai face figura acuma sa dea in nas? si ai schimbat numai filtrul de benzina? de kre iai pus? bosch? nush ce sa zic, deoarece la mine cand o inceput sa faca figura asta, prima oara am schimbat filtrul de benzina, bosch iam pus! dar tot asa facea si cu filtrul nou nout! si dupa aia am schimbat pompa si clapeta! aseara mio zis cineva sa curatam injectorul, exista cv spray pentru curatat injector/carburator! hm? se poate sa fi pus mie invers filtrul de benzina?( dar atunci nu ar meredeloc nu?nici nu mai stiu ce sa zic!( si in cazul radierii,poti sa faci dak mai ai cartea masinii in original la tine!dak iai dat l ala, si nu vrea so radieze, nu stiu ce sa zic! bafta!!! in rest ce iai mai facut la daciuca ta? cv poze noi? io iam bagat acuma un mp3 pioneer, nou nout, si un detector radar, ca mai fac si drumuri lungi! in rest vine iarna, bagam in garaj, si mai ''rectificam'' la ea unele chestii!
sandor406 is offline  
Old 03-11-09, 11:30   #119
pUmA
VW Driver

Stage 5

pUmA's Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]

Quote:
Originally Posted by sandor406 View Post
sal puma! deci nu iti mai face figura acuma sa dea in nas? si ai schimbat numai filtrul de benzina? de kre iai pus? bosch? nush ce sa zic, deoarece la mine cand o inceput sa faca figura asta, prima oara am schimbat filtrul de benzina, bosch iam pus! dar tot asa facea si cu filtrul nou nout! si dupa aia am schimbat pompa si clapeta! aseara mio zis cineva sa curatam injectorul, exista cv spray pentru curatat injector/carburator! hm? se poate sa fi pus mie invers filtrul de benzina?( dar atunci nu ar meredeloc nu?nici nu mai stiu ce sa zic!( si in cazul radierii,poti sa faci dak mai ai cartea masinii in original la tine!dak iai dat l ala, si nu vrea so radieze, nu stiu ce sa zic! bafta!!! in rest ce iai mai facut la daciuca ta? cv poze noi? io iam bagat acuma un mp3 pioneer, nou nout, si un detector radar, ca mai fac si drumuri lungi! in rest vine iarna, bagam in garaj, si mai ''rectificam'' la ea unele chestii!
nu mai da in nas,iam pus filtru de uzina,posibil bosch nu m-am uitat.Exista solutie de curatat injectorul se pune in benzina o sa fac si asta curand sa vad ce rezultat apare.Masina e la fel,doar ce a primit ceva "lautari" si ii mai trebuie "bocanci"...din pacate n-am garaj(.
Si cu problema cealalta n-am cartea,e la el.
2 poze:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC00843.JPG
Views:	238
Size:	371.5 KB
ID:	1160501   Click image for larger version

Name:	DSC00811.JPG
Views:	226
Size:	303.4 KB
ID:	1160502  
pUmA is offline  
Old 03-11-09, 11:52   #120
sandor406
Dacia Driver

Stage 5

sandor406's Avatar

Member of:
[DACIA]

ok! puma, vezi ca ce zici tu, este o solutie ce se baga in benzina si curata injectorul!si eu am incercat cu una ieftina cv sticluta alba(17-18 lei ),dar nici un rezultat!dupa aceea am bagat alta solutie,sticluta gri,parca made in bulgaria,dar sa stii sa simtit un pic in mers,torcea bine masina!daar mia mai zis cineva sa nui mai bag,ca se duce injectorul cu timpul! apoi nush ce sa zic!deci dak bagi,bagai cv bun!cum ar fi metabondul!asa am auzit!
sandor406 is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -