Masina arata super acuma!
Conteaza cum este pusa folia, eu am condus masina cu folie pe parbriz , bine era folie lluma, dar se putea conduce noaptea cu grija.
mi-a soptit o "pasarica" ceva legat de folia ta de pe geamuri,pabriz,luneta: am auzit ca ar fi pusa pe exterior cum frate pe exterior? lumineaza-ma....a zis "pasarica" aiurea? desi nu prea cred...
__________________ Real car guys respect other car guys !
Member of: [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4Rally]
Re: break-ul lowrider
Quote:
Originally Posted by AnduGTR
mi-a soptit o "pasarica" ceva legat de folia ta de pe geamuri,pabriz,luneta: am auzit ca ar fi pusa pe exterior cum frate pe exterior? lumineaza-ma....a zis "pasarica" aiurea? desi nu prea cred...
Hai sa te luminez eu.Ca doar eram acolo cand s-a pus folia.Numai foila pe spate,adica pe luneta e pusa pe exterior.In rest cea de pe parbriz si geamuri este in interior.Se pare ca pasarica care tia soptit stia ea ceva,da a luat firmituri de barfa proaste
app andule pasarica aia nu e gycone )) si inca ceva cand o revopsesc o sa dau geamurile joase si o foliez cum trebuie si e spate acuma este de proba s ama obisnuiec cu ea!
la forma ma refeream nu conteaza din ce sunt facute! app cand zici subaru style e una made by subaru alta dar nu ai ce sa ceri unora care sunt pe langa!
cred ca thread-ul asta ar trebuie redenumit..."hellrider"...e draceasca ideea ta grasule...dar a iesit ceva unic....aceasta masina parerea mea..ORI ITI PLACE, ORI NU ITI PLACE!
Ti-am zis ca nu esti sanatos si ca o sa iti dau chiftele cu prastia...numai bine....
multumesc domnul grs o sa ma bazez pe tine sa imi dai chiftele cu prastia! inca odata multumesc grs pt sustinerea ta! ps multumesc frumos pt redenumirea threadului aleks! acuma am sa postez 2 poze facute de pytbull cu hellriderul meu si ursul sau!