arata atat de rau cu sorturile alea.....nu sh..fa-le ceva! da-le jos..pune mai mici...
mergi la raliu si o sa vezi ideea.A fost gandita pentru a proteja cat mai mult....E frumusica masina bine mai are de lucrat la ea dar oricum e destul de ok:X..Hai pe 3 Roti
Member of: [4Rally] [DACIA] [NoSpeedLimit Romania Club]
Re: BV 02 RHD
azi am primit un cadou de la cel mai bun prieten al meu Vlad este vorba de un delcou DUCELLIER made in france...e tzipla zilele aste il si montez ms frumos vlad
Azi am facut o tura cu batrana si e in parametri normali rupe asfaltu!! Ceva munca, multi nervi si iar munca si ajunge si la VTM ...stati sa vedeti!!! Oricum, pe unde merge masina asta, toate privirile pe ea!!!
Member of: [VW] [DACIA] [DAEWOO] [RENAULT] [Old School Cars] [Dacia Rally Team]
Re: BV 02 RHD
Quote:
Originally Posted by vlad_kohai
Azi am facut o tura cu batrana si e in parametri normali rupe asfaltu!! Ceva munca, multi nervi si iar munca si ajunge si la VTM ...stati sa vedeti!!! Oricum, pe unde merge masina asta, toate privirile pe ea!!!
Salutare!!!
in sfarsit este pregatita de o mica confruntare!astept sa se anunte cat mai repede sa dam o linie,sa vedem ce poate 1.6le!sper ca acum numai sunt scuze ba ca nu e reglat ca nu merge sau ca nu ai dublu corp-u pe el,mai ales ca ai reglaju ala super smecher 20cu 22 la culbutori trebuie sa rupa!
salutare
Pai eu zic sa mai astepti pana va fi montat un dublu corp reglat bine , sa fie in apele lui si motoru ala . Dar eu zic ca tre sa discuti asta cu proprietarul si sa nu-l facem spectator pe thread-ul lui, nu?
Noapte buna!