Quote:
Originally Posted by andi_cimpean
Ti-as ura bun venit, dar vad ca ai cont de ceva vreme  ..
Draguta masina ta  ...
Ai avea mici schimbari de facut, acum depinde cum iti place si tie 
prelungirea aia pe spate nu prea este cool
P.S. Pare o masina ingrijta  ...O ai de noua?
Capota cred ca o poti repara...si sa ii tragi un autocolant negru mat 
Farul este spart sau doar garniturile?..
|
Multumesc frumos prietene....masina a fost a cumnatului meu , are 83000 ,iar akm e a mea de aceea am zis ca urmeaza stagiul II

....sunt vopsitor auto nu-i problema cu capota si deja caut o nuanta de culoare mai speciala am sunat la standox si o sa-mi trimita peste 2 saptamani niste cartele de culori pe 2009 poate gasesc ceva...o s-o revopsesc toata ... treaba e ca am vazut la muti pe solneza ceasuri de logan...dar eu ma intreb daca merge sa pun de skoda fabia new ...eu lucrez la skoda dar nu am avut timp sa-i intreb pe electricieni ca am intrat in concediu...app am vazut pe 4tuning , comentarii in privinta grilei de solenza fara emblema , si am vazut ca multi au cumparat una cu 150 lei...frate ce asa de greu tai emblema si umpli locul cu chit de fibra asa am facut-o pe a mea si a iesit fabrica ....
Quote:
Originally Posted by crazyfornova
Salut ! Bine ai venit printre noi!
Masina e super ok...  bv..nasol cu capota..  trebuie inlocuita
Dupa mn as da jos urmatoarele : aparatori noroi (supernova) prelungirea aia de bara de pe spate..si emblema dacia de pe portbagaj....si folia de pe semnalizatoare si in loc de becu galben as pune unul alb 
Pe viitor poate ii faci un bad boy look , o prelungire de capota...geamurile farurilor clare..etc..stopurile clare si led-uri :> ai ce sa faci la ea...
Bafta multa in continuare 
|
Multumesc frumos si tie ....bad boy look-ul e pe drum....capota se repara, cat despre bara spate am vazut ceva frumos pe o supernova argintie din constata si tot la el am vazut si faruri cu geam clar ....stiu ca e dacie si multi zic "dacia tot dacie ramane"...eu unul vreau sa ii contrazic , ce daca e dacie...ce ei nu sunt romani....am multe planuri pt ea pe viitor plus de asta ca merge mai mult nevasta-mea cu ea ...