![]() |
IF 21 TAZ
12 Attachment(s)
Salut ! hop si eu cu solenza mea , am pus cateva poze inainte sa ma reapuc de ea... Ce am modificat la ea a fost stagiul I , urmeaza stagiul II :D....va astept cu comentarii , intrebari si idei ...sper sa va placa
|
Re: IF 21 TAZ
Ti-as ura bun venit, dar vad ca ai cont de ceva vreme:D..
Draguta masina ta:)... Ai avea mici schimbari de facut, acum depinde cum iti place si tie;) prelungirea aia pe spate nu prea este cool:D P.S. Pare o masina ingrijta:)...O ai de noua? Capota cred ca o poti repara...si sa ii tragi un autocolant negru mat:) Farul este spart sau doar garniturile?.. |
Salut ! Bine ai venit printre noi!
Masina e super ok...;) bv..nasol cu capota..:( trebuie inlocuita Dupa mn as da jos urmatoarele : aparatori noroi (supernova) prelungirea aia de bara de pe spate..si emblema dacia de pe portbagaj....si folia de pe semnalizatoare si in loc de becu galben as pune unul alb:D;) Pe viitor poate ii faci un bad boy look , o prelungire de capota...geamurile farurilor clare..etc..stopurile clare si led-uri :> ai ce sa faci la ea... Bafta multa in continuare;) |
Quote:
Quote:
|
intreaba-i pe cei care au dat banii aia pe o masca =)))) auzi 150ron
|
pai daca iti faci rost de niste ceasuri de Logan, cu lumina albastra, sau eventual plasma...va arata chiar mai bine decat pe Fabia:D...
|
30 Attachment(s)
Am pus si cate-va poze cu cea mai recenta lucrare....un BMW 320 al unui bun prieten pe nume Dan. El a fost cu ideile , ca doar masina lui e , iar eu cu munca ....sper sa va placa ...
|
:X::X:X::X ce bucataaaaaa.......
da trebuia sa o pui pe sectiunea " Masina mea BMW " se supara lomea p-aci :P |
frumoasa pisicuta...dar a inscris-o pe Romania?
|
Quote:
Nu e a mea frate ....eu doar am vopsit-o :D ....si o sa mai pun poze cu lucrarile viitoare, dar cum a spus baiatul de mai sus , sper sa nu se supere lumea sau sa creez vreo problema....ma bucur ca va place munca mea ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:01. |
- Copyright 2026 4Tuning