Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   IF 21 TAZ (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/132029-if-21-taz.html)

TZOP 05-07-09 09:56

IF 21 TAZ

12 Attachment(s)
Salut ! hop si eu cu solenza mea , am pus cateva poze inainte sa ma reapuc de ea... Ce am modificat la ea a fost stagiul I , urmeaza stagiul II :D....va astept cu comentarii , intrebari si idei ...sper sa va placa

andi_cimpean 05-07-09 10:05

Re: IF 21 TAZ

Ti-as ura bun venit, dar vad ca ai cont de ceva vreme:D..

Draguta masina ta:)...
Ai avea mici schimbari de facut, acum depinde cum iti place si tie;)
prelungirea aia pe spate nu prea este cool:D

P.S. Pare o masina ingrijta:)...O ai de noua?
Capota cred ca o poti repara...si sa ii tragi un autocolant negru mat:)
Farul este spart sau doar garniturile?..

crazyfornova 05-07-09 10:45

Salut ! Bine ai venit printre noi!
Masina e super ok...;) bv..nasol cu capota..:( trebuie inlocuita
Dupa mn as da jos urmatoarele : aparatori noroi (supernova) prelungirea aia de bara de pe spate..si emblema dacia de pe portbagaj....si folia de pe semnalizatoare si in loc de becu galben as pune unul alb:D;)
Pe viitor poate ii faci un bad boy look , o prelungire de capota...geamurile farurilor clare..etc..stopurile clare si led-uri :> ai ce sa faci la ea...
Bafta multa in continuare;)

TZOP 05-07-09 22:42

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2462707)
Ti-as ura bun venit, dar vad ca ai cont de ceva vreme:D..

Draguta masina ta:)...
Ai avea mici schimbari de facut, acum depinde cum iti place si tie;)
prelungirea aia pe spate nu prea este cool:D

P.S. Pare o masina ingrijta:)...O ai de noua?
Capota cred ca o poti repara...si sa ii tragi un autocolant negru mat:)
Farul este spart sau doar garniturile?..

Multumesc frumos prietene....masina a fost a cumnatului meu , are 83000 ,iar akm e a mea de aceea am zis ca urmeaza stagiul II :D....sunt vopsitor auto nu-i problema cu capota si deja caut o nuanta de culoare mai speciala am sunat la standox si o sa-mi trimita peste 2 saptamani niste cartele de culori pe 2009 poate gasesc ceva...o s-o revopsesc toata ... treaba e ca am vazut la muti pe solneza ceasuri de logan...dar eu ma intreb daca merge sa pun de skoda fabia new ...eu lucrez la skoda dar nu am avut timp sa-i intreb pe electricieni ca am intrat in concediu...app am vazut pe 4tuning , comentarii in privinta grilei de solenza fara emblema , si am vazut ca multi au cumparat una cu 150 lei...frate ce asa de greu tai emblema si umpli locul cu chit de fibra asa am facut-o pe a mea si a iesit fabrica ....

Quote:

Originally Posted by crazyfornova (Post 2462795)
Salut ! Bine ai venit printre noi!
Masina e super ok...;) bv..nasol cu capota..:( trebuie inlocuita
Dupa mn as da jos urmatoarele : aparatori noroi (supernova) prelungirea aia de bara de pe spate..si emblema dacia de pe portbagaj....si folia de pe semnalizatoare si in loc de becu galben as pune unul alb:D;)
Pe viitor poate ii faci un bad boy look , o prelungire de capota...geamurile farurilor clare..etc..stopurile clare si led-uri :> ai ce sa faci la ea...
Bafta multa in continuare;)

Multumesc frumos si tie ....bad boy look-ul e pe drum....capota se repara, cat despre bara spate am vazut ceva frumos pe o supernova argintie din constata si tot la el am vazut si faruri cu geam clar ....stiu ca e dacie si multi zic "dacia tot dacie ramane"...eu unul vreau sa ii contrazic , ce daca e dacie...ce ei nu sunt romani....am multe planuri pt ea pe viitor plus de asta ca merge mai mult nevasta-mea cu ea ...

crazyfornova 05-07-09 23:22

intreaba-i pe cei care au dat banii aia pe o masca =)))) auzi 150ron

andi_cimpean 05-07-09 23:23

pai daca iti faci rost de niste ceasuri de Logan, cu lumina albastra, sau eventual plasma...va arata chiar mai bine decat pe Fabia:D...

TZOP 06-07-09 12:01

30 Attachment(s)
Am pus si cate-va poze cu cea mai recenta lucrare....un BMW 320 al unui bun prieten pe nume Dan. El a fost cu ideile , ca doar masina lui e , iar eu cu munca ....sper sa va placa ...

crazyfornova 06-07-09 12:09

:X::X:X::X ce bucataaaaaa.......
da trebuia sa o pui pe sectiunea " Masina mea BMW "
se supara lomea p-aci :P

andi_cimpean 06-07-09 12:18

frumoasa pisicuta...dar a inscris-o pe Romania?

TZOP 06-07-09 12:52

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2465179)
frumoasa pisicuta...dar a inscris-o pe Romania?

Nu e a mea frate ....eu doar am vopsit-o :D ....si o sa mai pun poze cu lucrarile viitoare, dar cum a spus baiatul de mai sus , sper sa nu se supere lumea sau sa creez vreo problema....ma bucur ca va place munca mea ;)

All times are GMT +2. The time now is 17:01.

- Copyright 2026 4Tuning