am reusit in cele din urma sa sudez si suporturile la scaune care erau rupte din podea ,credeam ca o sa cad din masina
urmeaza curatenia genereala de care vorbeam
sa vedem ce o sa iasa
atasez si cateva poze cu sudoru in actiune
mmmmm da adevarat da mai bine canadienele
am vandut jantele [cms] si am gasit unde sa imi intorc jantele originale
cred ca mai ramane o vreme masina fara bara
am schimbat azi uleiul, filtre etc
am pus mocheta [ da foarte bine ]
scaunele [dintre care un scaun e rupt deci am daur un scaun]
cine are un scaun si nu are ce face cu el il iau cu ce mai mare placere
urmeaza pozele cu masina curata foc sa vedem cat va tine curatenia pe namoalele asta
sunt pro "fara bara pe spate" parerea mea , daca astupi gaurile si o finisezi frumos pe spate si cu un set de jante normale dublate sau intoarse o sa dea super bine masina
Nu m-am uitat pe celelalte pagini ce ati mai vb despre masina...dar ce vad si eu in ultimile poze, ar fi mai bine sa te scapi cumva de butelia de gaz din portbagaj...ocupa si spatiul unui woofer si in primul rand face rau la motor GPL-ul acela.Parerea mea..sper sa nu te superi....In rest masina arata sooper fain...Mai am o intrebare....Cati Km are ?dar reali?.....Te astept si la mine pe Thread cu niste pareri..Spor la treaba