Leule...in primul rand foarte tare masina, felicitari! Pe viitor vreau sa-mi fac si eu o modificare de genu' (cu bara din fata) si vroiam sa te intreb daca ai mai pastrat armatura sau pur si simplu ai nituit-o pe aripi si atat? Daca ai si un ID de mess e perfect...Bafta in continuare cu ea...
ia sa vedem daca ma sustine cineva.... vreau sa modific radical aceasta masina.... adica am planuri mari... vreau sa schimb sasiul daca ii putem spune asa.... ) veau sa schimb motorul sa cobor plafonul mai jos si etc...... ce parere aveti???
Nu stiu daca il poate cobori.....ar insemna sa inlocuiasca toate geamurile la masina cu altele mai mici + taiat,sudat..etc....si asta nu e usor.....totusi e interesant ce vrea sa faca el...succes Leule
stiu dar o sa vad poate le pot taia pe astea.... tot la nivel as vrea sa o cobor.....daca nu teusesc stie cineva cunde se fac ghemuri la comanda pe dimensiuni??
stiu dar o sa vad poate le pot taia pe astea.... tot la nivel as vrea sa o cobor.....daca nu teusesc stie cineva cunde se fac ghemuri la comanda pe dimensiuni??
Ai zis tu o data la o intalnire ca ai vrea sa o latesti:d Te-ai mai gandit la chestia asta?