maD_angel : Unele poze sufera de vignetting , nu stiu insa daca e de la aparat sau e un efect aplicat de tine ca sa 'atragi atentia' asupra obiectelor din centrul imaginii.
Am inteles ca is facute cu S5700 , care nu are stabilizator optic de imagine , calitatea pozelor reiesind doar din cresterea ISO, focus manual care e foarte prost implementat. Aparatul nu are optiunea de time stamping , remanand doar varianta citirii din EXIF.
In concluzie , e un aparat 'de familie', fara prententii exagerate, un SLR-like.
Spune-mi ce echipament mai ai in afara de S5700 ? Ce obiectiv , blitz , trepied sau filtre ? Cum iti alegi locatia , cum controlezi lumina , reflexiile , cum alegi tema compozitiei ? Sau tragi 2 cadre si restul le face programelul ala magic 'face poze kool.exe' care l-ai luat de pe oDC ?
Trimite si mie pozele in format RAW sa vedem daca pot scoate ceva mai bun ca tine.
vLLLad : Spune-mi de pe acum daca ai de gand sa scrii corect gramatical ca sa stiu daca imi mai bat capul cu tine sau nu.
wtah_nissan : esti un pubertist incult , nici nu ma mira faptul ca ai doar 15 ani.
Repet : nu am facut o remarca negativa asupra masinii lui oliver , am spus doar ca acea poza nu o avantajeaza deloc. Era doar o parere subiectiva, nu stiu de ce unii se cred asa 'ciumegi' cand posteaza.
PS : ESPinoza , fa un split la topic si muta toata discutia asta pe un nou thread.Mersi.