Arata super bine , cred ca urmeaza niste jante , sa ai rabdare muulta si sa cauti mult ptr ca merita , cred ca pe negru spitzate tare dau bine , este una din BC asemanatoare de la ANONYMOUS foarte bine arata .
M-a mai sfatuit si el , dar unele preturi erau prea mari pentru mine, oricum ramane model masina lui :P
Multumesc.Cat despre jante poate in toamna.
Da a lui Cristi.Si-a vopsit-o alb acuma si tot face si face )
M-a mai sfatuit si el , dar unele preturi erau prea mari pentru mine, oricum ramane model masina lui :P
Stiu ca acum este alba , nu stiu cum il cheama , chiar ieri i-am vazut masina , arata foarte bine , dar stii un thdread de al lui ? ca sunt curios tare sa ii vad evolutia
frumoasa !ycs!sa o stapanesti sanatos!!! si a lui ciprian e mortala!!!felicitari la amandoi!!!si nu in ultimul rand mercedesul lui espinoza!!se stie!!bafta baieti!!
frumoasa !ycs!sa o stapanesti sanatos!!! si a lui ciprian e mortala!!!felicitari la amandoi!!!si nu in ultimul rand mercedesul lui espinoza!!se stie!!bafta baieti!!
thank you . daca mai tine vremea asa, nu iesim weekendu asta la niste poze?
P.S te`am vazut in seara asta trageai la katleem sau cum se cheama
07 Yamaha Gryzzli 700
09 BMW X6
10 Mercedes E coupe
Devil eyes home made.Am muncit la ele cam 2 zile cu tot cu confectionat,dat jos faruri,desfacut montat la loc si probat.
Urmeaza sa imi fac la fel si pe proiectoare.Nu am vrut sa pun pe ambele faze pentru a nu semana cu alte masini