eu am auzit cha e la :lulu" rose entertaiment spalatoria din spate la luceafarul ..shi acolo cred cha e ca shi azi l`am vazut pe proprieter pe acolo .. interesanta e bine spus
pai Berariu il cheama...ala care taicasu era sef la caziere si a murit in accident la buzau
ee a lui ala e ... care o avut taicasu accident avea el shi o alfa 166 pe care am vazut`o de vanzare acolo la pensiune unde era tt`ul au facut ei o combinatzie cred ceva
acu cateva min am vazut TT-ul de la o oarecare distantza jantele sunt alta culoare, ceva mai deschis .. iar portocaliul, cel putin in spate .. nu mai e perlat..
acu cateva min am vazut TT-ul de la o oarecare distantza jantele sunt alta culoare, ceva mai deschis .. iar portocaliul, cel putin in spate .. nu mai e perlat..
De vreo 3 ore am vazut-o in SM la Hotel-Pizzerie Belvedere in Parcare TTtunarit cu nr.de TL.inainte styu avea NT 18 TAO ca a fost cumparata din NT si a fost si vreo luna pe strazile din Carei