eu am spus pe forum da nu s`a mai anuntat nimeni ca vrea sa vina sorry claude data viitoare te sun personal
we...da eu sambata de pe la 12 am tot intrebat de toti care erau pe mess...pe forum...plm...daca sa mai auzit ceva..daca se mai face ceva...nici unu nu stia nimic
ma gadeam ca poate a ramas cum ai zis tu la 4:30...si m-am dus frumos...am facut plinu..si la ora 4 eram la poligon...asteptam...poate poate se mai iveste vre unu..am stat pana pe la 5 far un sfert..m-am distrat de numa si am plecat
Claude, am scris si eu pe forum dar cam tarziu ca plecarea e la 16:30.De-acum raman intalnirile noastre saptamanale la 13-14 in poligon. Ne vedem acolo
Claude, am scris si eu pe forum dar cam tarziu ca plecarea e la 16:30.De-acum raman intalnirile noastre saptamanale la 13-14 in poligon. Ne vedem acolo
pai lamuriti-ma si pe mine...de unde ati plecat voi la 16:30?....eu am stat in fata la acr de la ora 16:00 pana la 16:45 ...si nu am vazut pe nimeni...stateam si ma uitam la masinile de scoala cum se plimbau prin poligon
pai lamuriti-ma si pe mine...de unde ati plecat voi la 16:30?....eu am stat in fata la acr de la ora 16:00 pana la 16:45 ...si nu am vazut pe nimeni...stateam si ma uitam la masinile de scoala cum se plimbau prin poligon
trebuia sa dai un telefon sincer daca stiam ca vii treceam pe acolo noi am plecat direct 2 mashini atat au fost si ne`am intalnit direct la intersectia inspre suceva pacat ca nu am fost inspirat sa mergem pe la poligon mai intai
07 Yamaha Gryzzli 700
09 BMW X6
10 Mercedes E coupe
trebuia sa dai un telefon sincer daca stiam ca vii treceam pe acolo noi am plecat direct 2 mashini atat au fost si ne`am intalnit direct la intersectia inspre suceva pacat ca nu am fost inspirat sa mergem pe la poligon mai intai
asta e de acu...te-as fi sunat..da am schimbat cartela si nu mai stiam numaru...imi aduc aminte doar ca era cu multe cifre la fel si una in coada diferita
asta e de acu...te-as fi sunat..da am schimbat cartela si nu mai stiam numaru...imi aduc aminte doar ca era cu multe cifre la fel si una in coada diferita
mad da tuh unde erai ?? azis cha o sa fhie de zilele orashului gura humorului shi daca o sa se reuseasca o sa fie o expozitie de ,chu , shi despre mashini tunate la o scara ceva mai mica . inca nu s`au fixact cand o sa fie zilele orashului dar cand o sa fie o sa fim anuntzati shi noi
Aham, poi deja ma pun sa imi strang bani . Sper ca macar atunci sa nu fim tot 6 oameni...
nu stiu a cui e .. jantele sunt frumoase da flacarile alea is puse nasol.. ce nr ai la safrane claude ? ca-s cam rare in bt si poate te stiu din vedere