Quote:
Originally Posted by VBogdan
la asta ma refeream claude.....si kir nush c faceai la 70 km/h de ai derapat dar fii sigur k dak adaptai viteza nu pateai asa ceva si mai zici de experienta....nu am experienta dar macar nu ma las in baza masinii in conditii din astea.....in plus , dupa cum am mai zis, nu ma refeream k sunt tampiti cei care au patit nenorociri -doamne fereste de ceva- dar sa ajungi sa zici k dak ai bmw trebuie neaparat sa mergi tare ca nu poti pati nimic si multe altele eu nu stiu cum le poti spune astora.....
|
nu aveam la ce sa adaptez viteza,din moment ce aveam 70 si era o curba extrem de usoara.pur si simplu am prins un strat de apa si masina a acvaplanat(nu am zis ca am derapat,ci ca m-a furat).asta din cauza lipsei de grija(ca sa nu spun altfel)al celor care se ocupa cu drumurile in tara asta care normal ar trebui sa aiba o anumita inclinatie pentru a permite apei sa se scurga de pe carosabil pt a nu se strange balti prea mari pe strada.
asta vroiam sa zic...ca nu toti care izbesc o masina is tampiti...poti avea si ghinion din cauza carosabilului extrem de prost(cum ar fi accidentul cu bmw-ul 525 si audi q7)si din cauza asta sa distrugi o masina sau chiar sa mori.
despre cei care sufera de sindromu " eu am bmw " sunt perfect de acord cu tine.