Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Botosani

Reply

Thread Tools
Old 05-12-08, 20:34   #376
3Xtreme

Stage 5

3Xtreme's Avatar

Member of:
[KIA]
Default Re: Accidente din BT

Bah da eu tot matza vreau! Sper sa nu am aceleasi probleme din cauza tractiunii pe spate. Astia sa se mai potoleasca cu BMW-urile ca sa nu ma faca sa ma razgandesc.

3Xtreme is offline   Reply With Quote
Old 05-12-08, 21:20   #377
VBogdan

Stage 5

VBogdan's Avatar

cum a zis si mad ori ghinionisti ori tampiti....tare cred k a 2 a.....
VBogdan is offline   Reply With Quote
Old 11-12-08, 14:20   #378
kir0087

Stage 3

kir0087's Avatar

Quote:
Originally Posted by VBogdan View Post
cum a zis si mad ori ghinionisti ori tampiti....tare cred k a 2 a.....
unde statea soferul experimentat...tu ai vazut pe ce drumuri circulam in tara asta?daca nu,te rog sa iti iei masina si fa un drum de botosani suceava,pe carosabil umed si sa te mai aud atunci.am patit sa ma fure la 70 de km/h si nu cred ca is singurul.nu te mai da interesant cu texte din astea ca nu rezolvi nimic.
kir0087 is offline   Reply With Quote
Old 11-12-08, 15:23   #379
claude307

Stage 5

claude307's Avatar

Quote:
Originally Posted by kir0087 View Post
unde statea soferul experimentat...tu ai vazut pe ce drumuri circulam in tara asta?daca nu,te rog sa iti iei masina si fa un drum de botosani suceava,pe carosabil umed si sa te mai aud atunci.am patit sa ma fure la 70 de km/h si nu cred ca is singurul.nu te mai da interesant cu texte din astea ca nu rezolvi nimic.
are oarecum dreptate..dar tampit e prea mult spus..
banuiesc ca se referea mai mult la genu de persoane " frate...am bmw in plm..si..bmw-ul e bmw..." sau cum am auzit recent intr-o linie continua "wa da am ditai masina(bmw)..stau eu in curu lu asta?"
claude307 is offline   Reply With Quote
Old 11-12-08, 16:23   #380
VBogdan

Stage 5

VBogdan's Avatar

la asta ma refeream claude.....si kir nush c faceai la 70 km/h de ai derapat dar fii sigur k dak adaptai viteza nu pateai asa ceva si mai zici de experienta....nu am experienta dar macar nu ma las in baza masinii in conditii din astea.....in plus , dupa cum am mai zis, nu ma refeream k sunt tampiti cei care au patit nenorociri -doamne fereste de ceva- dar sa ajungi sa zici k dak ai bmw trebuie neaparat sa mergi tare ca nu poti pati nimic si multe altele eu nu stiu cum le poti spune astora.....
VBogdan is offline   Reply With Quote
Old 11-12-08, 23:09   #381
kir0087

Stage 3

kir0087's Avatar

Quote:
Originally Posted by VBogdan View Post
la asta ma refeream claude.....si kir nush c faceai la 70 km/h de ai derapat dar fii sigur k dak adaptai viteza nu pateai asa ceva si mai zici de experienta....nu am experienta dar macar nu ma las in baza masinii in conditii din astea.....in plus , dupa cum am mai zis, nu ma refeream k sunt tampiti cei care au patit nenorociri -doamne fereste de ceva- dar sa ajungi sa zici k dak ai bmw trebuie neaparat sa mergi tare ca nu poti pati nimic si multe altele eu nu stiu cum le poti spune astora.....
nu aveam la ce sa adaptez viteza,din moment ce aveam 70 si era o curba extrem de usoara.pur si simplu am prins un strat de apa si masina a acvaplanat(nu am zis ca am derapat,ci ca m-a furat).asta din cauza lipsei de grija(ca sa nu spun altfel)al celor care se ocupa cu drumurile in tara asta care normal ar trebui sa aiba o anumita inclinatie pentru a permite apei sa se scurga de pe carosabil pt a nu se strange balti prea mari pe strada.
asta vroiam sa zic...ca nu toti care izbesc o masina is tampiti...poti avea si ghinion din cauza carosabilului extrem de prost(cum ar fi accidentul cu bmw-ul 525 si audi q7)si din cauza asta sa distrugi o masina sau chiar sa mori.
despre cei care sufera de sindromu " eu am bmw " sunt perfect de acord cu tine.
kir0087 is offline   Reply With Quote
Old 19-12-08, 12:00   #382
oliver

Stage 5

oliver's Avatar

Da in drumul Botosani-Suceava sunt cateva portziuni de asfalat fara sa aibe in componentza pietris cand o fost pus si ai aderentza foarte foarte mica cand e umed , multe accidente se intampla pe drumu ala din cauza asta .

Don't enter more fast in the curve if you have ESP
oliver is offline   Reply With Quote
Old 19-12-08, 12:42   #383
maD_angel
FOTO Member

Stage 5

Member of:
[4Rally]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by oliver View Post
Da in drumul Botosani-Suceava sunt cateva portziuni de asfalat fara sa aibe in componentza pietris cand o fost pus si ai aderentza foarte foarte mica cand e umed , multe accidente se intampla pe drumu ala din cauza asta .
Erai beat cand ai scris asta?!
maD_angel is offline   Reply With Quote
Old 19-12-08, 12:47   #384
3Xtreme

Stage 5

3Xtreme's Avatar

Member of:
[KIA]

Probabil.) Mai am de raportat un accident in BT intre un caine si masina lu Simi. Vinovat: catelul) Stricaciuni: portiera masinii) Cred ca e adevarat. Ca tot de la oliver stiu si mi-a zis in aceeasi perioada cand a scris mai sus.)
Old 19-12-08, 12:56   #385
maD_angel
FOTO Member

Stage 5

Member of:
[4Rally]
[FOTO]

Ti s'au dus pe pla sarbatorile Simi )
Vatamare corporala din culpa ! Platesti spitalizarea la javra...
Old 19-12-08, 13:14   #386
3Xtreme

Stage 5

3Xtreme's Avatar

Member of:
[KIA]

Am uitat sa precizez ca masina stationa la semafor si javra s-a izbit in ea.=)))
Old 19-12-08, 14:19   #387
maD_angel
FOTO Member

Stage 5

Member of:
[4Rally]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by 3Xtreme View Post
Am uitat sa precizez ca masina stationa la semafor si javra s-a izbit in ea.=)))
Uai simi... bine ca ai scapat! Daca se rasturna alfeta...
Old 19-12-08, 14:22   #388
siminelsimi

Stage 5

siminelsimi's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Ehh... s-o rasturna ea odata si-odata ) "Accidentul" a fost in vara, eram in mers si niste caini fugareau o pisica.. si unu putin mai diliu n-a vazut ca vin si s-a izbit fix in aripa.. mi-a lasat urme de colti si mi-a bagat tabla inauntru bine de tot ) Dar acum e reparata, ca noua si de vanzare :>
siminelsimi is offline   Reply With Quote
Old 19-12-08, 16:02   #389
3Xtreme

Stage 5

3Xtreme's Avatar

Member of:
[KIA]

Inseamna ca era beat Oliver cand mi-a spus.)
Old 20-12-08, 11:28   #390
Bogdan-sbt

Stage 5

Bogdan-sbt's Avatar

Nu,nu ,catzelul era beat ,nu a vazut masina ..)
Bogdan-sbt is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -