in accidentul ala cu chevrolet e clar de ce s-a intamplat. era femeie la volan. scria si in monitorul ce a zis soferita: ca s-a panicat cand a auzit sirena de la pompieri.
In dimineatza asta plimbandu-ma prin oras am dat de un accident si m-am gandit sa postez pozele..
Un golf 5 s-a izbit intr-un bloc cica ar fi facut liniutza cu inca 2 masini ..si atat stiu din auzite
Da ce nr avea? L-ai retinut? Ca am si eu un prieten cu golf V negru.
era golfu ala BT 93 COS : nu prea avea abilitati de soferie , o avut anu asta permis suspendat 5 luni : adica de 3 ori... macar bine ca e el bine , celalt nu stiu cine e , dar oricum din cate am auzit...:-<
era golfu ala BT 93 COS : nu prea avea abilitati de soferie , o avut anu asta permis suspendat 5 luni : adica de 3 ori... macar bine ca e el bine , celalt nu stiu cine e , dar oricum din cate am auzit...:-<
fara suparare...dar unui sofer cu abilitati nu cred ca ii ia permisul de 3 ori...sau de cate ori i l-au luat lui...si oricum nu-ti trebuie abilitati de sofer ca o clipa de neatentie sa-ti fie fatala