Quote:
Originally Posted by vladutzz
2legaturi de marar. atat am avut de cumparat.
in skimb am vazut niste masiiinii....muamaa..ci tarrii...
revenind la topic, te rog raspunde de unde ai scos c.u.r. si f.u.t la corduneni?sau ii cunosti?sunteti prieteni apropiati?inseamna ca poate ne cunoastem si noi. nu mai da cu bata`n balta degeaba..ca n`are peste 
|
daca tot esti asa tare in gura...de ce nu vii cu masina la cafea?

banuiesc ca esti prea tare pentru secolul asta ..sau pentru iasi si botosani... incat sa iesi din casa.. pf...
ca tine nu sunt? eh..decat 22 de milioane.. pff..
sfat : vezi de treaba ta si nu te mai baga cu japca in seama.. oamenii de aici isi vad de ale lor.. tu ai putea sa TACI si sa inghiti.. fara comenturi..
postezi k sa ai nr mai mare la avatar.. mare treaba.. poate iti iei k premiu un scuipat intre ochi sau ceva.. dak tot insisti..
Nu mai intra aici dak vrei sa mentii pacea.. oamenii vorbesc aici de una de alta.. leaga prietenii..si se gasesc oameni inteligenti ca tine sa strice buna dispozitie cu aberatii..
mai bine stai dracu in fundatie si roaga-te de unu de altu sa te ia cu masina.. poate poate vezi ce mai misca prin oras.. pff.. "jalnic" vb ta..
scuze de offtopic da nu am vrut sa ma abtin.. pentru ca nu merita.. nici macar un minut de atentie..
salut botosaniu..si ESPI.. astept suceava cu nerabdare.. sa te vad acolo.. cu ceva
bafta