Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > Tuning Design - Virtual Tuning > Styling by request - Idei de tuning pt masina ta

Styling by request - Idei de tuning pt masina ta Locul in care masina ta e tunata de membrii 4Tuning. Tu spui ce vrei si noi iti dam ideile!

Closed Thread

Thread Tools
Old 14-11-05, 00:36   #1
tzepesch

Stage 1

Default Face Lift de bun gust pt DACIA-BREAK '84

Buna ziua

Am o dacie din 84, vers. break si as vrea sa-i fac un face lift...MA feresc de tiganii k de dracu'

Stiti vreun service care sa lucreze bine si ingrijit, cu finisaje bune? Nu vreau sa fie ceva gen PIMP my ride, ceva cumintzel...CU BUN GUST

Poze pe undeva, lincuri sa vad cam cum ar putea arata?

Starea masinii e f buna, la motor cat si la tabla, e imbracata complet in piele sintetica pe interior si arata f bine...
M-am saturat de lookul invechit al masinii

Multumesc frumos
tzepesch is offline  
Old 26-12-05, 19:01   #2
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Desi mesajul lui AleXXL e total caterincos, are, intr-un fel, dreptate. E mai greu sa fac ceva frumos la o Dacia Break, dar la o berlina... nu e foarte dificil. Daca ai vinde-o p'asta si ti-ai cumpara o Dacia 1300 berlina ai avea sanse mari, cu o investitie nu foarte mare, sa-ti faci o autohtona simpla si frumoasa. Fara spoilere si praguri inutile, doar jante, o suspensie care s-o coboare (gen Renault 12 Gordini) si o culoare draguta. E doar parerea mea!

Uite un exemplu mai jos.

Bafta !
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	normal_wrc_201_285.jpg
Views:	161
Size:	39.9 KB
ID:	58852   Click image for larger version

Name:	wrc_2014_308.jpg
Views:	202
Size:	189.3 KB
ID:	58853