Salut ! Am un VW JETTA 2 , 1,8 Diesel.
Vreau sa fac ceva frumos din ea si am nevoie de idei de tuning .
Va rog postati aici tot ce e legat de acest tip de masina
(poze,filme,tuning motor,design).
Astept aici ideile voastre
Am fost si eu posesor de jetta mkII, daca masina ta are spoileru fata,pragurile si bandourile laterale la fel cu ce-a din poza...ar fi pacat sai faci modificari la exterior...singuru lucru care l-ai putea face e sa ii cobori suspensia, si niste jante pe masura ar face tot Btw;(Eu am avut o masina exact k asta din poza, la exterior ma refer, mai putin jantele si suspensia)...masina arata prea frumos asa cum e ea originala....multe masini am vazut tunate ...la jetta ma refer si nici una nu a fost mai reusita decat ce-a stoc. Succes in continuare cu masina...fara evenimente si cat mai multi kilometri parcursi cu ea
Jetta mea e mai veche k cea din poza , e din '85 , o sa pun si poze cu ea. eu vroiam sa fac din ea ceva gen muscle,la exterior ma refer , adik s-o ridik, genti mari si late, tobe laterale si fata fara faruri,vroiam sa le maschez in masca, dar inca ma mai gandesc...
Pai inseamna k tu nu ai jetta II ci jetta I, nu cum ai zis tu , faci cum vrei cu masina, sunt banii tai, parerea mea si doar a mea ar fi s-o faci sa arate a jetta mkII (cred k e ce-a mai reusita din seria ei) si nu un kitch. Have fun with that jetta