[QUOTE=mihayruncanu;5762018]Salutare! , am si eu un gand de ceva timp si ma intreb cu ar arata ... adica vreau sa pun autocolant stickerbomb de la bandourile portierelor in jos cu tot cu praguri fara spoilere , as vrea daca se poate si va rog frumos sa imi faceti ceva de genu cu autoclant colorant si o varianta alb negru , sper sa arate bine daca da , abia astept sa imi pun ideia in practica
Salutare! , am si eu un gand de ceva timp si ma intreb cu ar arata ... adica vreau sa pun autocolant stickerbomb de la bandourile portierelor in jos cu tot cu praguri fara spoilere , as vrea daca se poate si va rog frumos sa imi faceti ceva de genu cu autoclant colorant si o varianta alb negru , sper sa arate bine daca da , abia astept sa imi pun ideia in practica Attachment 3052179
Va salut va rog frumos sa ma ajutati si pe mine deoarece in martie vreau sa vopsesc superNova mamei mele si as vrea sa i fac si barele rosii cum are modelul rapsodie dar nu stiu cum vin va rog frumos faceti-mi un virtual tuning va rog mult.Asadar vreau masina vopsita intr-un rosu mai aprins si bara vopsita doar cum este la asta doar jumatea cum este la asta partea de sus neagra