Styling by request - Idei de tuning pt masina ta Locul in care masina ta e tunata de membrii 4Tuning. Tu spui ce vrei si noi iti dam ideile! |
23-04-14, 09:49
|
|
Stage 5
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Salut , va las doua poze cu masina , am niste jante mai uratele asa sa zic , deocamdata nu le pot schimba dar de vopsit oricand ( cu asta ma ocup) cine e amabil sa imi faca si mie jantele in cateva culori liber la alegere sa imi fac o idee cum ar arata. Eu ma gandeam la un negru lucios , dar poate aveti idei mai bune.
Bafta si mersi anticipat!
|
24-04-14, 13:58
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [DAEWOO]
|
Se poate vopsita in
Albastru mat
Alb mat
Gri mat?
Multumesc
|
|
|
29-04-14, 23:26
|
|
Stage 4
|
Salut! Imi face si mie cineva jantele de pe masina in culoarea jantelor din cealalta poza? buza polisata si interiorul rozul acela! si putin mai low daca se poate ! va multumesc
|
30-04-14, 13:29
|
|
Stage 5
|
Salut baieti.
Am si eu o rugaminte. Inainte de a duce masina la vopsit, puteti sa imi faceti macar ca idee, o macheta despre cum ar arata?
Atasate sunt : o poza cu masina, o poza cu designul exterior (gri-ul de pe steagul din spate o sa fie destul de inchis, cat sa semene cu jantele si sa faca un contrast usor cu culoarea masinii), o poza cu jantele( care as vrea sa aiba buza portocalie, subtire, finuta, cat sa se vada, dar sa nu sara in ochi).
Masina o sa ramana un negru lucios. Albul care inconjoara portocaliul e de fapt un argintiu.
Daca ati putea pune cap la cap toate nebuniile de mai sus, tare sunt curios cum o sa arate.
Daca e nevoie si de alte poze sau lamuriri suplimentare, va rog sa nu ezitati!
Multumesc frumos!
Last edited by angelsh; 30-04-14 at 13:31.
|
|
|
30-04-14, 19:27
|
|
Stage 2
|
Salutare tuturor! As vrea, daca puteti, sa faceti si voi plafonul negru lucios si oglinzile la fel .O sa atasez poza. Daca aveti si alte idei in privinta culorii plafonului, nu ezitati De asemenea, o sa atasez si o poza cu masina din lateral in privinta unor idei in legatura cu jantele si folie fumurie pe geamurile din spate. Poza cu janta ar fi ceva ce as cauta pt masina, insa sunt jantele de pe un VW Cross Polo, care sunt 5x110, dar mie imi trebuie 5x112. Multumesc mult!
|
|
|
02-05-14, 21:36
|
|
Stage 5
|
Salutare la toata lumea, am rugamintea sa ma ajutati cu niste sfaturi si ceva poze modificate , mai exact vreau sa vopsesc spitele la jantele din poza si nu prea stiu la ce culori sa ma opresc, daca ma puteti ajuta sa imi faceti o simulare cu Gaben, portocaliu si eventual ceva albastru turcoaz(culorile sa fie aprinse), deci doar spitele de la jante sa fie in culorile mai sus mentionate(nu janta cu totul).
Va multumesc si astept modificarile ca sa stiu ce culoare sa aleg, numai bine
|
|
|
04-05-14, 19:54
|
|
Stage 3
|
Salut, imi puteti pune si mie pe urs jantele din a 2-a poza si sa ii faceti geamurile fumurii? Multumesc
|
|
|
05-05-14, 00:31
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by rosu adrian
Salutare la toata lumea, am rugamintea sa ma ajutati cu niste sfaturi si ceva poze modificate , mai exact vreau sa vopsesc spitele la jantele din poza si nu prea stiu la ce culori sa ma opresc, daca ma puteti ajuta sa imi faceti o simulare cu Gaben, portocaliu si eventual ceva albastru turcoaz(culorile sa fie aprinse), deci doar spitele de la jante sa fie in culorile mai sus mentionate(nu janta cu totul).
Va multumesc si astept modificarile ca sa stiu ce culoare sa aleg, numai bine
|
Quote:
Originally Posted by ionutzGtt
Salut, imi puteti pune si mie pe urs jantele din a 2-a poza si sa ii faceti geamurile fumurii? Multumesc
|
|
|
|
05-05-14, 12:22
|
|
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by DaNn.ZyX
|
daca reusesc sa iau pshop-ul zilele astea te ajut sa rezolvam cererile oamenilor pe aici ca vad ca s-au strans cam multe )
|
|
|
05-05-14, 14:47
|
|
Stage 2
|
Salut baietii, daca se poate sa imi puneti si mie jantele pe masina dar vopsite negru,si plecand dupa una dintre aripile fata,pana pe spoiler inclusiv buza de protectie sticker bomb.Multumesc!
|
|
|
07-05-14, 02:56
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by geo@tfk
Salut! Imi face si mie cineva jantele de pe masina in culoarea jantelor din cealalta poza? buza polisata si interiorul rozul acela! si putin mai low daca se poate ! va multumesc
|
SI DACA SE POATE SI UN MOV/VIOLET CA CEL DE PE JANTELE DIN POZA!
|
|
|
07-05-14, 12:20
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by geo@tfk
|
Quote:
Originally Posted by minu94
Salutare tuturor! As vrea, daca puteti, sa faceti si voi plafonul negru lucios si oglinzile la fel .O sa atasez poza. Daca aveti si alte idei in privinta culorii plafonului, nu ezitati De asemenea, o sa atasez si o poza cu masina din lateral in privinta unor idei in legatura cu jantele si folie fumurie pe geamurile din spate. Poza cu janta ar fi ceva ce as cauta pt masina, insa sunt jantele de pe un VW Cross Polo, care sunt 5x110, dar mie imi trebuie 5x112. Multumesc mult!
|
|
|
|
07-05-14, 15:56
|
|
Stage 4
|
Multumesc foarte mult! Respect !
|
|
|
08-05-14, 01:07
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Sebiku
Salut baietii, daca se poate sa imi puneti si mie jantele pe masina dar vopsite negru,si plecand dupa una dintre aripile fata,pana pe spoiler inclusiv buza de protectie sticker bomb.Multumesc!
|
nu prea am inteles eu unde trebuie sa fie stikerul dar cv am incercat....cat despre celelalte cereri,le voi rezolva maine....
|
|
|
08-05-14, 12:16
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by pustiu_FUG
Se poate vopsita in
Albastru mat
Alb mat
Gri mat?
Multumesc
|
man...tu ai fost mai ghinionist,nici o culoare nu mi-a iesit bine,ai multe reflexii pe masina si nu am reusit sa le scot...poate o sa o reiau masina cand imi iau maus la laptop
Quote:
Originally Posted by tuner-man
Salut , va las doua poze cu masina , am niste jante mai uratele asa sa zic , deocamdata nu le pot schimba dar de vopsit oricand ( cu asta ma ocup) cine e amabil sa imi faca si mie jantele in cateva culori liber la alegere sa imi fac o idee cum ar arata. Eu ma gandeam la un negru lucios , dar poate aveti idei mai bune.
Bafta si mersi anticipat!
|
personal imi plac cele pe galben/gold
Quote:
Originally Posted by angelsh
Salut baieti.
Am si eu o rugaminte. Inainte de a duce masina la vopsit, puteti sa imi faceti macar ca idee, o macheta despre cum ar arata?
Atasate sunt : o poza cu masina, o poza cu designul exterior (gri-ul de pe steagul din spate o sa fie destul de inchis, cat sa semene cu jantele si sa faca un contrast usor cu culoarea masinii), o poza cu jantele( care as vrea sa aiba buza portocalie, subtire, finuta, cat sa se vada, dar sa nu sara in ochi).
Masina o sa ramana un negru lucios. Albul care inconjoara portocaliul e de fapt un argintiu.
Daca ati putea pune cap la cap toate nebuniile de mai sus, tare sunt curios cum o sa arate.
Daca e nevoie si de alte poze sau lamuriri suplimentare, va rog sa nu ezitati!
Multumesc frumos!
|
am incercat si la tine ceva ...
|
|
|