:X...no comment
am o ultima dorinta ca sa pot sa mor fericit(pe deplin) sa atasezi si rh zw3 si rondell tot asa in combinatia galben portocaliu(la rondell si pe varianta originala gri..)
__________________ Custom Bobo al meu "nigar briliant,pe Schmidt Vn line r18"...
Salutare Baietii , ma puteti ajuta si pe mine cu un Design . In principiu o vreau mai jos , in rest va las pe voi sa va distrati la jante si la aspect si restu In principiu as vrea daca se poate sa ramaneti pe stilul Clean and Low Multumesc.
Salutare Baietii , ma puteti ajuta si pe mine cu un Design . In principiu o vreau mai jos , in rest va las pe voi sa va distrati la jante si la aspect si restu In principiu as vrea daca se poate sa ramaneti pe stilul Clean and Low Multumesc.
Arata frumos si asa , imi place bara de R32 cum da si bad boy lookul de golf 4 :"> . Sincer imi place , felicitari pentru munca depusa dar parca nu e stilul meu . Daca asi avea de ales intre mai mult stilul de Tuning as alege varianta asta , parca o mai intinereste o duce mai spre Golf 4 . Dar ea acum incearca sa fie cat mai simpla si classica . Acum incerc sa vad ce combinatie fac sa iau niste jante BBS de golf 3 si o suspensie buna .
Multumesc inca odata