sal tuturior!sunt intr-o dilema!!vreau sa-mi pun niste jante si nu stiu ce sa aleg!!sper sa ma puteti ajuta voi!vreau sa pun pe bmw-ul albastru cele 2 modele de jante!!multumesc!!
Member of: [Moderators] [Crazy Drivers] [Freehand Design Usergroup] [VW]
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Quote:
Originally Posted by FUL VIUS
sal tuturior!sunt intr-o dilema!!vreau sa-mi pun niste jante si nu stiu ce sa aleg!!sper sa ma puteti ajuta voi!vreau sa pun pe bmw-ul albastru cele 2 modele de jante!!multumesc!!
am vazut odata un m3 cu primul tip de jante .. arata brici ... poate te ajuta baieti sa iti faci o idee
multumesc mult!!e greu sa te decizi ce jante sa-i pui daca nu le ai montate deja pe masina!!asptept a 2 a poza !!sper sa o poate face cineva!!m-am gandit ca i-ar sta mai bine incaltate cu jante mai inchise la culoare pt ca masina are doar culori inchise(fara nichel)
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [VW]
Un mic ajutor si pt mine? -> https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=73764
am facut thread in alta parte, ca nu am gasit thredu asta, s-a facut altu?, ca parca mai era o sectiune cu "masinile voastre preparate de noi", si ala sa inchis.
Multumesc!
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [SEAT] [AUDI] [2 Roti]
Cu ale mele se "joaca" cineva ? nu vreau sa fie ceva agresiv ... tine`ti cont ca masinile sunt pentru Scoala de Soferi .. grile .. prelungire ... nijte jante frumoase ... deci.. REALIZABIL !! si sa nu mi se duca la prima groapa... si apoi sa plang 2 saptamani ) mersi ....
'07 Peugeot 307CC
nu este masina mea dar... vreau daca se poate mijlocul la janta Negru cu tot cu spite iar cercul jantei sa fie argintiu... ma bate gandul sa le fac asa dar sa vad cum arata. multumesc