Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Dream Squad] [FOTO] [SKODA]
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi - part 2
Quote:
Originally Posted by HayBuna_Vlad
Poate Sa-mi Tuneze si mie masinutza asta? cu niste boxe - neoane - TV-uri _ Calculatoare in rest puteti sa faceti ce vreti voI!
A fost Gabi dragut o data, ti`a aratat poza modificata cu poza care ai pus`o prima data impreuna cu regulamentul topicului.. CHIAR ASA DE GREU ESTE SA CITESTI?
Poftim.. il mai pun si eu odata. Citeste`l si respecta`l.
Quote:
Originally Posted by Gabi
REGULAMENTUL TOPICULUI:
Poza/le postate trebuie sa fie:
- minim rezolutie 1024 x 768;
- clara/e (adica facuta/e cu aparat foto, nu cu telefonul) si nu miscata;
- masina sa fie curata, sa nu trebuiasca sa ne luptam cu noroi/praf si ptr ca VT`u sa iasa cat mai real;
- masina sa nu fie pozata in lumina multa (soare) sau in intuneric si fara reflexii stridente;
- de preferabil sa se faca poze din mai multe unghiuri ca sa ne putem alege ( 2/3 fata- 3/4spate - lateral - fata sau spate).
In concluzie, cine vrea sa-si vada masina modificata, poate sa posteze o poza, 2, 3, N pe topicul asta, dar, OBLIGATORIU, masina din poza/e trebuie sa va apartina (voua, sau mamei, tatalui, etc.), nu a vecinului, nu poze luate de pe net, ci masina VOASTRA!
Respectati regulile pentru a fi respectati!
Quote:
Originally Posted by bc_01_ftu
salut ...as vrea si eu un portocaliu pe dacie........si cu jantele astea
va rog mult
si geamurile fata ionizate
Quote:
Originally Posted by bc_01_ftu
scuze
eu vroiam pe dacia aia ca aia era a mea.
dar pun poze cu fosta dacie si alta poza cu jante asemanatoare + inca un model
vreau o data portocalie cu janta din poza...si o data cu janta de pe dacia albastra
tzo zis uamenii ashtia de enshpe mii de ori ce reguli tre sa respecti in legatura cu pozele...nu mai posta poze numa de dragu lor...ti se pare ca poza respecta regulile?
Va Salut. Va Rog Sa-mi Faceti Si Mie Un Face Lift La Camioneta Mea. As Vrea Sa-mi Puneti Halogene In Bara Ca La Sprinter ,in Locurile Marcate Si Sa-mi Mai Puneti Faruri Ca La T4-le Alb Si Daca Se Poate Sa O Revopsiti In Alta Noanta De Albastru. Va Multumesc Anticipat.
Imi pare rau ca am postat aici.
Din punctul meu de vedere nbu sunteti in stare de nimic.
Pentru ca asta ati facut pentru mine.
Stiti sa puneti jante pe dacii.
Atat.