Cu masina mea nu am decat pozele care le atasez si deasta era aceea pt a imi face o idee.Finalul vreau sa fie ca acea masina doar ca amea culoare este argintie si vreau jantele pe care deja le-am atasat.Sper sa fii intelegator si sa ma ajuti cu acel bmw touring rosu daca se poate sa ii faci o data negru si argintiu si cu perechea de jante care este deja atasata.Inaca o data am rugamintea de a ma intelege si sper sa nu te deranjej.
Salutare baieti!Am o rugaminte de a imi pune modelul de jante atasta pe aceasta masina.Va multumesc inca o data anticipat!
Despre jante ..
Quote:
Originally Posted by b90sun
Cu masina mea nu am decat pozele care le atasez si deasta era aceea pt a imi face o idee.Finalul vreau sa fie ca acea masina doar ca amea culoare este argintie si vreau jantele pe care deja le-am atasat.Sper sa fii intelegator si sa ma ajuti cu acel bmw touring rosu daca se poate sa ii faci o data negru si argintiu si cu perechea de jante care este deja atasata.Inaca o data am rugamintea de a ma intelege si sper sa nu te deranjej.
Nu reușești să spui ce vrei .
Quote:
Originally Posted by b90sun
Vroiam sa te rog culoarea masinii sa fie argintie sau neagra, daca se poate , si cu jantele care sunt puse dar normale pe argintiu.Ms de intelegere.
va rog si eu daca se poate sa-mi vad si eu masina culoarea negru mat si daca se poate sa-mi adaugati si jantele pe 17 pe ea si ceva mai coborata pe jante(gen suspensie sport)...va multumesc!
-Bmw E39-540i-2001-4.4-xxxcp-inca exista
-Bmw E39-528i-2000-inca exista-se pregateste de dezmembrat
-Bmw E39-540i-1998-USA-4.4 6+1-xxx cp-nou venita
-Bmw E36 Cabrio-3xx-1995-inca exista
-Bmw E36 Coupe-320-1995-inca exista
-Bmw E36 Cabrio-320-1996-inca exista
Cred că ar fi mai bine să zici ce vrei exact .Capotă + plafon folie carbon , jante etc .Pozele sunt bune .. dar incearcă să nu le mai modifici .. sa nu le mai mărești luminozitatea si să le faci din pozitii cat mai bizare ( lateral , față , spate ) .Oricum o să incerc eu ceva .