Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Am mai fost prezent odata..dar hai sa mai fiu odata :P
Va prezint ...VySuL
Motor 1,5 55kw..dreaq stie cati cai ..eu vreau magari :P ( 80% din piese..masina ..motor is de opel )
pana acum am 97000 km ..( a fost a lu unu care facea spania ...cred ca a sarit de 100000 odata.. )
99` dec..anu nici nu suport ce e dupa 2000
Cum am luat masina..
Jentzi CMS 13` ca mai mult n`a vrut ..
Gume Michelin peste tot .. all season
Masina are 2 culori in talon .. albastru si bleumarin ..
Eleron , bara fata-spate , oglinzi , praguri ( care nu mai sunt ) sunt bleumarin
Restu masinii albastra :P
Scaune Sport Recaro ( mi`a zis cineva..ca nu ma pricep )
Volan Sport De la Hyundai ..De`la..Mititel :P
Tapiterie Lucrata dupa un Alfa Romeo
Folii ( Fara autorizatie ca ajea`i la braila ) ne doare`n ..de cops
Praguri mai nou...nevopsite..astept o parere..cum sa le fac ..culoarea masinii sau negru mat ?
Pleoape ( temporare )
O versiune a mea..de Neoane.. benzi de silicon cu leduri ..oricum dau bine seara..intrebati`l pe snoopy :P
Muzica......ce sa zik ..pe fata boxe sony de 40 w in locul celor de daewoo pe spate jbl ( nu ovale ) de 80 w..pastrand..carcasa de daewoo + subwoofer.MNC.nush de cat..va pun o poza..va dau un link ..si statie ..de la MNC
Ce mai vreau sa fac la ea......o sa va prezint o poza...si la fel va intreb...negru mat ? sau lucios ? :P Faceti voi o versiune realizabile idei ....ce sa fac..cum sa fac..ce sa scot..ce sa fac :P astept ..mai multe. .proiecte ..din partea voastra..mai multe idei :P