Belea, multumesc mult de tot, voi care credeti ca se potrivesc cel mai bine pe masina dintre cele 3 modele de la OZ? Pe alea negre cu marginea rosie le-am vandut pentru ca nu am avut incredere in sistemul de prindere cu distantiere.
va rog frumos puteti sa imi puneti si mie o bara de mcv pe masina ca nu ma descurc deloc sa potrivesc culorile.
daca vreti sa mai faceti ceva la ea nu am nimic in potriva dar salvati o poza si numai cu bara
va rog frumos puteti sa imi puneti si mie o bara de mcv pe masina ca nu ma descurc deloc sa potrivesc culorile.
daca vreti sa mai faceti ceva la ea nu am nimic in potriva dar salvati o poza si numai cu bara
As mai dori daca imi puteti pune jantele asta Superturismo Serie Rosa pe masina si pe laterale stikerul cu leul cum este la 206-le din poza dar rosu. Eventual fara scrisul ala 206. Multumesc.
am si eu nevoie de putin ajutor daca se poate ... as avea nevoie de 2 vt`uri la o Lada 1500 ... ca mai urmeaza sa iau una si nu vreau sa lucrez la ea iar 3 ani doar din cauza ca nu am stiut ce am vrut la inceput ... : nu vreau cine stie ce... : fara bari,fara manere... mai trantita...niste jante cu o tenta sport ..fara ornamentele laterale ... fara aerisirea din spatele geamului spate ...si aripile umflate ... putin pe fata si mai mult pe spate... ............. stiu ca nu respect regulament`u in legatura cu masina proprie,dar momentan nu exista pentru ca nu gasesc ce as dori calitativ... daca vreti sa ma ajutati ... ...