Am lucrat eu putin la balena. Imi cer scuze ca nu este exact ceea ce ai cerut. I-am facut niste modificari simple, de efect. Mai mult de atat masina nu merita. E foarte frumoasa si asa, standard. Ai grija de ea.
Merci mult , daca ai putea sa mi-o arati si alba ... dar prefer cu nichelaje !
(m-am uitat in fiecare ora sa vad daca se apuca cineva si de ea )
Multumesc frumos !
__________________ Mercedes ....si alte masini ! Oo\=i=/oO
Inmatriculari Bulgaria masini max 163cp,1 zi !
m-a rugat un prieten sa postez aici pentru el ... vrea sa isi vopseasca jantele cu negru (portiunile facute cu roshude noi ca model) ... daca voi mai aveti si alte idei ... sunt binevenite .. va multumesc anticipat
Incearca cineva sa imi faca pragurile si fustele barelor la masina in culoarea caroseriei (argintiu)?
Si jantele mai mari, dar tot modelul asta. Eventual si mai iesite in afara comparativ cu aripa daca se poate.
Multumesc.
E bine, dar eu ma gandesc in principal la praguri si la jante.
Nu cred ca o sa ma apuc de sudat tabla ca sa ascund manerele usilor si nici folie nu o sa fie, cu atat mai putin pe parbriz.
Oricum, multumesc pentru timpul acordat
Frumos. Am reusit sa imi fac o idee generala.
Cand mai ai putin timp ai putea incerca sa conturezi o diferenta intre bara si spoiler pe fata, sa para distincte, pentru ca sigur nu va iesi asa la vopsit.
Iar grila sa ramana neagra.
Multumesc.
salutare!
as vrea sa imi faceti si mie masina negru mat,triplele putin mai inchise la culoare,siglele scoase de pe portbagaj si stema din fata neagra sau grila fara sigla