Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Opel] [4Rally]
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi - part 2
fiind si eu posesor de oltcit...iti dau un sfat. incearca lini mai curbe. prea le faceti patratoase. are oltcitul clolturi? daca face cineva ceva frumos poate m-ar bate gandul sa realizez mulajul. pana acum....nimic interesant. sper sa nu
te superi pe mine.
Member of: [Virtual Tuning] [Design Team] [DACIA] [2 Roti]
Quote:
Originally Posted by gbry_el_05-RSG
fiind si eu posesor de oltcit...iti dau un sfat. incearca lini mai curbe. prea le faceti patratoase. are oltcitul clolturi? daca face cineva ceva frumos poate m-ar bate gandul sa realizez mulajul. pana acum....nimic interesant. sper sa nu
te superi pe mine.
nu am de ce sa ma supar sfaturile sunt oricand binevenite
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Opel] [4Rally]
iute incearca sa faci ceva la amsina mea.daca ai reusi sa faci ceea ce vreau....ti-as fi recunoscator. vreau prelungire de capota cum ai afcut la oltcitul crem,jantele care sunt in poza trimisa de mine si sa fie albe,geamuri negre si un vinil argintiu sau 2 dungi albe conturate cu inca 2 foarte suntiri. sper sa nu cer prea mult. daca m-as pricepe as face-o eu. dar.... tu stii mai bine. multumesc mult!
Daca ma ajuta cineva si pe mine cu ceva modificari virtuale dragutze si simple... ceva de realizat. Multumesc mult. Sper ca pozele sa fie de ajuns si destul de clare.
daca mi-am batut joc de ea cumva si nu iti place imi cer scuze
cam astea sunt ceea ce am facut
ramane ca tu sa te decizi ce fel de vinyl vrei ,mi-l dai si eu il pun pe masina daca e,pt ca la capitolul asta sunt ata de multe variante ca mai bine eu iti dau site-ul si tu iti alegi unul
sper sa iti placa si daca ai obs poate se rezolva
cam astea sunt ceea ce am facut
ramane ca tu sa te decizi ce fel de vinyl vrei ,mi-l dai si eu il pun pe masina daca e,pt ca la capitolul asta sunt ata de multe variante ca mai bine eu iti dau site-ul si tu iti alegi unul
sper sa iti placa si daca ai obs poate se rezolva