Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
Re: vreau sa-mi retunez calibra. ce idei avetzi?
eu zic ca "arcadele" alea in prelungirea habitaclului sunt interesante, dar eleronul de deasupra lunetei strica tot...
ornamentele laterale de pe portiere nu sunt chiar rele nici ele...
in schimb bara spate si fata sunt deja precum pragurile gti pentru dacie, am vazut numai in Constanta vreo 2 calibra care seamana cu a ta, nu mai zic ca a aparut si pe berlina si pe supernova si nu numai...
daca-ti schimbi numai barile si le faci la comanda, atrage-i atentia meseriasului sa urmeze liniile pragurilor laterale, sa aiba aceeasi distanta peste tot de la sol, sa nu fie pragurile cu colt si barile rotunjite spre roata etc. si axeaza-te pe ceva simplu, ca lateralul e destul de incarcat.
@RPR....Invata sa vorbesti!
@WAY ... cauta sa faci spoilerele dupa Ferrari Testarossa...schimba jantele ca sunt hidoase si nesimtit de mici.....o evacuare nu ar strica , asta arata ciudat....in rest...eleronul ala este discutabil....cred ca totusi da o continuitate buna capotei
mda multe pareri niciun rezultat, pina la urma cred ca incep cu motoru, il schimb, si in privinta chitului am precizat de la incput, vreau ceva mai unicat, "asha sunt yo mai de la tara imi plac chiciurile", m-am saturat de calibre doar cu aripi evazate si lasate pe roti, cit despre bandourile laterale shi flapsuri sunt super incantat, la vremea cand au fost facute in 2004 au costat 3500e in germania (am facturile) pt decont. oricum mai ashtept idei si va multumesc pt cele spuse mai inainte.
Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
Re: vreau sa-mi retunez calibra. ce idei avetzi?
Quote:
Originally Posted by andrei_b75way
mda multe pareri niciun rezultat... ... vreau ceva mai unicat...
Pai mai mult decat pareri nu ai ce sa primesti aici, insa ai primit vreo 2-3 pareri+sfaturi cel putin obiective, ai putea sa tii cont de ele. In primul rand eleronul ala strica tot, da-l jos si fa altul care sa nu mai afecteze aerodinamica masinii, iar barile alege-le in asa fel incat sa ai ceva intr-adevar unic!
Capota aia nu e unica, si bara nici atat! Unica inseamna sa nu mai existe alta ca a ta!!!
Succes!
nu cred ca afecteaza aerodinamica, dinpotriva eu zic ca lumna nu face chituri asa la mishto, cit despre spoilere si capota sunt bashite rau frate, recunosc, shi in ziua de azi imi pare rau ca am facut in halul asta de nasol capota.
eu mai ashteptam ceva contacte de la baietzi care stiu bine sa bata fibra.
shi astea sunt poze facute azi