Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > Tuning Design - Virtual Tuning > Styling by request - Idei de tuning pt masina ta

Styling by request - Idei de tuning pt masina ta Locul in care masina ta e tunata de membrii 4Tuning. Tu spui ce vrei si noi iti dam ideile!

Reply

Thread Tools
Old 21-09-11, 17:08   #1
Papay
Audi Driver

Stage 3

Member of:
[Opel]
[AUDI]
Default Crom pe Batranul Audi

Cum spune si in titlu as vrea sa "cromez" un audi 80 ...
ideea e ca nu merita ca investitie pe o asa masina ... poate daca as fi stat mai bine cu portofelul ...
Cum nu imi permit sa cromez la propriu toata masina m'am gandit ca as putea sa ajung la acelasi aspect prin folierea totala a masini ... de unde rezulta mai multe probleme :
1. Se gaseste folie "crom" ??? daca stie cineva va rog ajutor ca eu nu am auzit ...(inca)
2. Folia, mai exact adezivul de pe ea contine ce ? ( adica as vrea sa aflu daca vopseaua/culoarea originala are de suferit)
3. Cost operatie ??? am vazut ca variaza in functie de supreafata acoperita / marca foliei / culoare ... pt crom ar putea sa fie un pret mai mare / mic ?

P.S. Poate are altcineva o idee de "cromare" care sa nu depaseasca totusi valoarea batranului tanc ...
Old 21-09-11, 18:08   #2
N.e.K
Guest

Default Re: Crom pe Batranul Audi

https://forum.4tuning.ro/531-firme-fo...-texturat.html
  Reply With Quote
Old 21-09-11, 21:06   #3
Papay
Audi Driver

Stage 3

Member of:
[Opel]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by N.e.K View Post
daca ar mai fi in bransa as fi stiut ... cred ca oamenii au inchis firma ... nu mai monteaza si nici nu mai au folie pe stoc .... din februarie dar iti multumesc pentru indrumare .. e un lucru bun .. mi'ar fi placut si parerea ta despre "proiect"
Papay is offline   Reply With Quote
Old 26-09-11, 15:45   #4
Papay
Audi Driver

Stage 3

Member of:
[Opel]
[AUDI]

nu a mai auzit nimeni de asa ceva ??? doar baietii de la Pitesti se ocupa ??
mai gasisem ceva pe la Brasov dar este doar pentru suprafete plane .. nu merge pus pe masina ... ... haide care ati mai auzit de chestia asta un mic ajutor va rog ...
Old 27-09-11, 16:58   #5
Papay
Audi Driver

Stage 3

Member of:
[Opel]
[AUDI]

Nici un ajutor vad ...
am mai sapat putin pe aici si uite ce am gasit :
BMW x5 infoliat auriu
si
audi cromat

ce parere aveti ??? cum ar arata ???

am gasit atelierul mai am nevoie de Folie ... MA AJUTA si pe mine cineva ??? macar o indicatie unde sa mai caut ??? folie crom sau aurie care sa poate fi mulata pe toata masina ???
Old 09-11-11, 16:58   #6
Papay
Audi Driver

Stage 3

Member of:
[Opel]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by Papay View Post
Nici un ajutor vad ...
am mai sapat putin pe aici si uite ce am gasit :
BMW x5 infoliat auriu
si
audi cromat

ce parere aveti ??? cum ar arata ???

am gasit atelierul mai am nevoie de Folie ... MA AJUTA si pe mine cineva ??? macar o indicatie unde sa mai caut ??? folie crom sau aurie care sa poate fi mulata pe toata masina ???
e clar ori am eu ideii tampite ori sunt prea in fata cu gandul .. in fine rog close ca vad ca nu se gaseste ceea ce imi doresc ...
Old 09-11-11, 22:13   #7
giubau_v8

Stage 5

giubau_v8's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[MACS]

Sunt atatea firme care se ocupa cu colantari profesionale pe forumul asta ca nu ai degete sa le enumeri. Poti intreba userii respectivi , chiar daca nu au pe stoc , imposibil sa nu aduca la comanda si sa iti si colanteze masina asa cum trebuie.
Vrei sa pui tu folia? Eu unul nu iti recomand ca o sa iasa nasol mai ales daca nu ai facut asta pana acum. Si in legatura cu adezivul foliei,aceleasi persoane care aplica o dau si jos profi, fara sa afecteze vopseaua....daca ar afecta vopseaua nu ar mai colanta lumea masini ca jaguar, seria 5, si altele chiar mai scumpe. Acum depinde si cum se prezinta vopseaua ta originala pe masina, ca daca ai probleme acum, e foarte probabil sa ai si la decolantare.

Ca idee nu e rea, ar fi ceva mai deosebit, dar gandeste-te ca nu numai folia aia face masina. Simultan cu folia o sa trebuiasca si alte accesorii , um ar fi jante pe masura, o suspensie etc, sa fie ceva frumos.
Bafta si foloseste functia search daca nu ai chef sa rasfoiesti forumul, cu toate ca nu e greu sa dai de ei avand chiar o sectiune dedicata https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto.html
giubau_v8 is offline   Reply With Quote
Old 10-11-11, 08:20   #8
Papay
Audi Driver

Stage 3

Member of:
[Opel]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by giubau_v8 View Post
Sunt atatea firme care se ocupa cu colantari profesionale pe forumul asta ca nu ai degete sa le enumeri. Poti intreba userii respectivi , chiar daca nu au pe stoc , imposibil sa nu aduca la comanda si sa iti si colanteze masina asa cum trebuie.
Vrei sa pui tu folia? Eu unul nu iti recomand ca o sa iasa nasol mai ales daca nu ai facut asta pana acum. Si in legatura cu adezivul foliei,aceleasi persoane care aplica o dau si jos profi, fara sa afecteze vopseaua....daca ar afecta vopseaua nu ar mai colanta lumea masini ca jaguar, seria 5, si altele chiar mai scumpe. Acum depinde si cum se prezinta vopseaua ta originala pe masina, ca daca ai probleme acum, e foarte probabil sa ai si la decolantare.

Ca idee nu e rea, ar fi ceva mai deosebit, dar gandeste-te ca nu numai folia aia face masina. Simultan cu folia o sa trebuiasca si alte accesorii , um ar fi jante pe masura, o suspensie etc, sa fie ceva frumos.
Bafta si foloseste functia search daca nu ai chef sa rasfoiesti forumul, cu toate ca nu e greu sa dai de ei avand chiar o sectiune dedicata https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto.html
pai in primul rand sa nu crezi ca sunt vreun lenes sau vreun "incepator" detin si administrez la randul meu un forum si cam stiu cu ce se mananca dar pur si simplu nu gasesc "ideea" asta de folie crom... pe afara se cam gaseste dar pe aici se pare ca e "must-have" doar culorile "mat" si "carbon"... asa ne place noua la romani sa ne tinem de una pana nu se mai poate .... am cautat si in sectiunea colante si in sectiunea folii pana si in sectiunea vopsele/aerografie/etc .... pana acum vad ca nu exista nimic asemanator - si chiar gasisem o pista dar se pot colanta doar piese plane ... ceea ce pe mine nu ma ajuta deloc ... cam stiu cum e treaba cu colantare ... am vazut pe cateva masini colantari profesioniste dar in culorile mai sus enumerate .. in rest poti sa faci o vizita in statia de taxi si te lamuresti perfect despre ce si cum se face colantarea ... so ... cred ca renunt la ideea de crom si schimb proiectul ... la noi apar tarziu ca intodeauna si cand se gaseste unul ca mine sa faca pe pionierul ori este "ars" la portofel ori primeste raspunsul clasic deja "am rezolvat - Nu se poate" .... ms totusi pentru reply ... cat despre restul "accesoriilor" or sa vina la timpul lor cu toate ca nu o sa fie prea multe - mie imi place sa "arate" stoc - stii tu "lupul in piele de mielusel"
Old 26-02-12, 20:09   #9
Papay
Audi Driver

Stage 3

Member of:
[Opel]
[AUDI]

Un moderator va rog inchideti/stergeti topicul -> masina e avariata din cauza alunecarilor de zapada de pe cladiri si am decis pana la urma sa o vopsesc in detrimentul colantarii.
Multumesc pentru sfaturi/indrumari celor ce au postat .
- Copyright 2026 4Tuning -