nu il vinzi ?
Sincer .. nu e o masina facuta ptr tuning .. mai ales la noi... este prea eleganta si luxoasa sa o strici cu tuningul .... asta e parerea mea ...
Asa este, intr-adevar Dar, nu vreau sa ii fac un tuning tiganesc, ci vreau sa intervin foarte putin pe ea...sa ii pun 4 tobe in spate, sa ii tratez geamurile la o firma serioasa, si am vrut sa ii pun niste praguri originale de AMG si niste roti de AMG...
Nu prea gasesc orice, ca , la reprezentanta Mercedes din Suceava nu gasesc mai nimic...decat niste faruri , niste arcuri si ceva pivoti...poate doar daca merg la Bucuresti...sper sa ajung saptamana viitoare oricum...
frate incearca sa o modifici mai finut,ma refer la niste jenti ca astea ar fi o posibilitate...si ar arata si frumos....as cauta si spoiler,praguri,etc da mie somn....o sa caut maine ceva ce sar potrivi ptr ca sunt fan al acestei masini si vreau sa o vad dupa ce o modifici...sper sa pui poze :P
Doamne ce superb ii modelul asta e ce a mai frumoasa masina inventata vre o data... Benz mai omorat cu pozele astea 4 despre s clas mai ai ???????? mai vreau si eu mult mai multe
vreau si euuuuuuuuuuuuuuu
ii scumpa intretinerea si piesele ??? becuri albastre pe ce adresa si mai mult tunning pot gasi pt modelul acesta sau cat de cat ????? bestiuta de masina
hai mai baieti ca nici nu`i nu stiu ce!!! e frumoasa ca`i mercedes!!! dar nu`i tuningu de mercedes!! asa zik eu!!! un set de jante si ajunge!!! nimik mai mult ca strica eleganta! mai ales la un S - Klasse