Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Praguri pt. S-KLASSE (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/1083-praguri-pt-klasse.html)

Tassman 03-05-04 20:55

Praguri pt. S-KLASSE

2 Attachment(s)
Cine imi spune si mie unde pot sa imi schimb niste praguri la un S-KLASSE, adica la cel din poza ? :)

X-Ray-Eyes 04-05-04 00:08

nu il vinzi ?
:peace:
Sincer .. nu e o masina facuta ptr tuning .. mai ales la noi... este prea eleganta si luxoasa sa o strici cu tuningul .... asta e parerea mea ...

Tassman 04-05-04 14:21

Asa este, intr-adevar :) Dar, nu vreau sa ii fac un tuning tiganesc, ci vreau sa intervin foarte putin pe ea...sa ii pun 4 tobe in spate, sa ii tratez geamurile la o firma serioasa, si am vrut sa ii pun niste praguri originale de AMG si niste roti de AMG... :)

Hondarul 04-05-04 14:30

Orice accesoriu AMG gasesti la reprezentantele Mercedes... Bani sa ai !!!

Tassman 04-05-04 19:22

Nu prea gasesc orice, ca , la reprezentanta Mercedes din Suceava nu gasesc mai nimic...decat niste faruri , niste arcuri si ceva pivoti...poate doar daca merg la Bucuresti...sper sa ajung saptamana viitoare oricum...

el_loco 23-06-04 00:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Tassman\"
sa ii tratez geamurile la o firma serioasa

Vrei sa le faci fumurii? Daca da , da detalii despre firma unde le faci.

Al3xius 23-06-04 09:37

dn asta merge facut something like a PIMP CAR !! :peace: :peace: :peace: :peace:

aleks 29-11-05 17:03

praguri pe s?
hmmm...
sunt tare curios cu mau iesit...
sa ne arati si noua ce ai pus, pune o poza dak ai facut...

BoboMc 16-03-06 16:21

Re: Praguri pt. S-KLASSE

Pareream mea este sa nu faci nimic pe masina aia pt ca este prea adevarata asa si daca mai pui ceva pe ea arata nasol.Da ce motor ai pe ea?

AudiPerformance 16-03-06 16:32

singura varianta eleganta pentru masina aia ar fi Lorinser sau Brabus... dar devine o chestiune de costuri...:D

ady0scorpion 10-04-06 21:11

umple si u porbagaju cu subwoofere k ai c sa bai in el

mihai88 10-04-06 21:27

frate incearca sa o modifici mai finut,ma refer la niste jenti ca astea ar fi o posibilitate...si ar arata si frumos....as cauta si spoiler,praguri,etc da mie somn....o sa caut maine ceva ce sar potrivi ptr ca sunt fan al acestei masini si vreau sa o vad dupa ce o modifici...sper sa pui poze :P

benz 30-04-06 19:53

4 Attachment(s)
iti plac?si eu am um s negru dar mai mult decat niste genti in Romania .....mai greu

molady11 20-05-06 00:05

Doamne ce superb ii modelul asta e ce a mai frumoasa masina inventata vre o data... Benz mai omorat cu pozele astea 4 despre s clas mai ai ???????? mai vreau si eu mult mai multe

vreau si euuuuuuuuuuuuuuu

ii scumpa intretinerea si piesele ??? becuri albastre pe ce adresa si mai mult tunning pot gasi pt modelul acesta sau cat de cat ?????:evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: bestiuta de masina :twisted: :twisted:

Dj_Sotty 20-05-06 00:30

hai mai baieti ca nici nu`i nu stiu ce!!! e frumoasa ca`i mercedes!!! dar nu`i tuningu de mercedes!! asa zik eu!!! un set de jante si ajunge!!! nimik mai mult ca strica eleganta! mai ales la un S - Klasse

All times are GMT +2. The time now is 08:31.

- Copyright 2026 4Tuning