Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > Tuning Design - Virtual Tuning > Styling by request - Idei de tuning pt masina ta

Styling by request - Idei de tuning pt masina ta Locul in care masina ta e tunata de membrii 4Tuning. Tu spui ce vrei si noi iti dam ideile!

Reply

Thread Tools
Old 01-01-11, 18:40   #1
Roşcuţ Dragoş

Stock

Default Idei pentru modificare SN

Salut !

Asta e primul meu mesaj pe acest forum , nu faceti mişto de mine ca am 16 ani şi habar nam de maşini , dar imi plac foarte mult maşinile , ştiu multe chestii , asa sa incepem cu inceputul ...

Tatăl meu are o SN de 2001 Dec maşina a fost luată SH , dar este foarte intreţinută , intradevar mai are ea cateva puncte de rugina , dar nu ca altele

Ce vreau eu

Vreau cāteva idei pentru modificarea motorului să fugă mai bine , nu că nu ar fugi motorul de 1,4 dar eu şi tata am vrea putere suplimentara , renunţaţi la ideea cu filtrul sport , am auzit că bagă praf prin corpul clapetă si in motor , şi nu aş vrea să schimbăm bunaciunea asta de motor , renunţaţi la ideea cu caii putere prin soft pentru că , zic eu , duce fiabilitatea ALTE IDEI ??
Roşcuţ Dragoş is offline   Reply With Quote
Old 01-01-11, 18:53   #2
adrian_drift_king

Stage 3

adrian_drift_king's Avatar

Default Re: Idei pentru modificare SN

Pai din ce zici ai cam eliminat toate posibilitatile de cresterii a puterii fara sa afectezi motorul prea mult.
La 1,4 nu cred k ai cum sa pui turbo.(sa ii poti pune dar tre sa schimbi multe la motor sa functioneze bine racire, admisie, pistoane, etc)
Incearca sa schimbi evacuarea cap-coada sepisorii si tot traseul pana in spate
adrian_drift_king is offline   Reply With Quote
Old 01-01-11, 19:02   #3
Roşcuţ Dragoş

Stock

dar am si eu o intrebare o chiuloasa de 16v nu se poate pune sau nu se potriveste (chiuloasa de pe 1.6 16v)

Last edited by Roşcuţ Dragoş; 01-01-11 at 19:05.
Old 02-01-11, 08:58   #4
Roşcuţ Dragoş

Stock

Smile Re: Idei pentru modificare SN

eu am mai incercat cresterea puterii cu injectoare de logan cele cu 4 gaurele , intr-adevar erea masinutza mea de 1,4 ca si cum as fi avut motor de 2.5 pe bicicla dar a luat 10 l de benzina la 80 km
Old 02-01-11, 14:27   #5
adrian_drift_king

Stage 3

adrian_drift_king's Avatar

Nu ma pricep foarte bine la mecanica dar nu cred ca se potriveste chiuloasa de 1.6 16v pe unu pe 1.4 16v pentru ca daca stam sa ne gandim aia de 1.6 e mai mare (nu cu mult dar de ajuns sa nu se potriveasca).
Acum nu poti creste puterea masinii fara compromisuri . la putere mai mare o sa ai si un consum mai mare.
adrian_drift_king is offline   Reply With Quote
Old 02-01-11, 15:56   #6
Roşcuţ Dragoş

Stock

da , sunt constient de consum , astazi am montat filtru sport si se vede diferenta la demaraj ....
Old 04-01-11, 22:20   #7
kinderu

Stage 4

[QUOTE=Roşcuţ Dragoş;3945298]Salut !

, renunţaţi la ideea cu filtrul sport , am auzit că bagă praf prin corpul clapetă si in motor , şi nu aş vrea să schimbăm bunaciunea asta de motor

nu ai zis ca nu pui filtru sport?
Old 06-01-11, 17:03   #8
Roşcuţ Dragoş

Stock

am spus ca nu il voi lasa pe perioada lunga , este de testare si sa vad daca se adevereste spusele celorlalti ....daca nu baga praf ramane acolo , daca baga il dau jos
- Copyright 2026 4Tuning -