Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > Tuning Design - Virtual Tuning > Styling by request - Idei de tuning pt masina ta

Styling by request - Idei de tuning pt masina ta Locul in care masina ta e tunata de membrii 4Tuning. Tu spui ce vrei si noi iti dam ideile!

Reply

Thread Tools
Old 22-08-06, 07:00   #1
DJ BeBe

Stage 3

DJ BeBe's Avatar

Default BMW help.

Baietii... ma puteti ajuta cu niste sites de unde pot cumpara bodykit parts pentru bmw-ul meu ? vreau sa imi cumpar bumper pe spate si nu imi place nimic de pe market din USA. orice site european cred ca ofera cu mult mai multe produse decat cele americane.
am un e46 din anul 2000 sedan ( 4 usi ) . daca gasiti poze cu bumpers de spate si cum se numesc ( cine le face , website ... ) apreciez in avans.

Multumesc.
Old 24-08-06, 20:39   #2
peter

Stage 5

peter's Avatar

Member of:
[Xtreme Club Emotion]
[Hyundai]
[VW]
[SKODA]
Default Re: BMW help.

pai de ce sa cumperi unele deja facute ,cand poti sa iti faci cum vrei vrei tu ? la comanda..sunt multe firme care fac asa ceva in fibra de sticla...!

incearca la Street Car Concept

sau cum vrei tu,dute la un magazin de tuning din orasul tau si vezi un catalog cu rieger ,hamman etc ..trebuie sa aiba ceva frumos..
Old 30-08-06, 11:48   #3
RaZvY_

Stage 5

Default Re: BMW help.

Quote:
Originally Posted by DJ BeBe View Post
Baietii... ma puteti ajuta cu niste sites de unde pot cumpara bodykit parts pentru bmw-ul meu ? vreau sa imi cumpar bumper pe spate si nu imi place nimic de pe market din USA. orice site european cred ca ofera cu mult mai multe produse decat cele americane.
am un e46 din anul 2000 sedan ( 4 usi ) . daca gasiti poze cu bumpers de spate si cum se numesc ( cine le face , website ... ) apreciez in avans.

Multumesc.
http://www.lumma-tuning.de/
All i found was this, i don't know if you guys have Lumma products in the US (haven't seen so many Lumma tuned E46)
And then we have all the other stuff too.. ACS, Rieger, Breyton, Hartge, etc but i guess you have those over there as well
RaZvY_ is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -