Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > Tuning Design - Virtual Tuning > Styling by request - Idei de tuning pt masina ta

Styling by request - Idei de tuning pt masina ta Locul in care masina ta e tunata de membrii 4Tuning. Tu spui ce vrei si noi iti dam ideile!

Reply

Thread Tools
Old 25-07-09, 22:48   #1
cmasaiu
Banned

Stage 5

Default susepnsie penumatica

Salut cum se spune si in titlu mar interesa o suspensie penumatica regalbila individuala pe un vw bora nu am gasit nimic deocamdata documentatie merge nu merge .... astept lamuriri si ideiii (o suspensie regalbila pe perene de aer )costuri si ce implica asta
cmasaiu is offline   Reply With Quote
Old 25-07-09, 22:53   #2
dj_luchian

Stage 3

Default Re: susepnsie penumatica

cum are citroen c1 sau low-rider?(nu stiu cat ar costa dar stiu ca cea din urma cam ustura la buzunar si pierzi si spatiul din portbagaj din cauza bateriilor(pt pompe)
bafta!
Old 25-07-09, 23:36   #3
cmasaiu
Banned

Stage 5

oricum mar interesa buna ideee cu citroenu instaltia de pe un dela
Old 26-07-09, 08:33   #4
brownshark

Stage 5

ce intelegi tu prin : " regalbila individuala " ???
ce vrei sa faca ?
la citroen c1 se pare ca e suspensie clasica, are bare d torsiune p spate si McPh p fata.
brownshark is offline   Reply With Quote
Old 26-07-09, 09:18   #5
dj_luchian

Stage 3

am gresit , de fapt ma gandeam la C4 asta stiam ca are suspensie reglabila.
ceva de genu

tot de la citroen cu suspensie reglabila era modelul DS Citroen DS
dj_luchian is offline   Reply With Quote
Old 26-07-09, 13:20   #6
cmasaiu
Banned

Stage 5

adica fata spate separat sa se ridice fata sau spatele http://www.carsupport.ro/ mai astept idei sau cineva care si a pus este un vw golf care are lam vazut la intalnirea vw festhttps://www.vimeo.com/5728577 aici apare si golfu si un seat leon jmecher

Last edited by cmasaiu; 26-07-09 at 13:30.
Old 26-07-09, 21:55   #7
aproapeom

Stage 4

interesant ce este prezentat pe site-ul acela, dar acelea par mai mult destinate masinilor de marfa, iar garantia oferita la sistemele pneumatice mi se pare jenant de mica
aproapeom is offline   Reply With Quote
Old 26-07-09, 22:05   #8
cmasaiu
Banned

Stage 5

ce sai faci nu se strica mare lucur doar burdufele si nus asa scumpe unu de camion este 400 lei care tine 30 tone hm deci cat poate sa fie unu deala numai daca ar merge pe spate este simplu zic eu dar fatza ar trebui lasat amortizoru dar fara nimic in el anulat arcu si langa daca incape sa pui perna care se fixeaza de brat si sus ?????si pe spate la fel lasat amortizoru de forma fara gaz in ele si langa atasata perna pe punte
Old 26-07-09, 22:07   #9
cmasaiu
Banned

Stage 5

Quote:
Originally Posted by cmasaiu View Post
ce sai faci nu se strica mare lucur doar burdufele si nus asa scumpe unu de camion este 400 lei care tine 30 tone hm deci cat poate sa fie unu deala numai daca ar merge pe spate este simplu zic eu dar fatza ar trebui lasat amortizoru dar fara nimic in el anulat arcu si langa daca incape sa pui perna care se fixeaza de brat si sus ?????si pe spate la fel lasat amortizoru de forma fara gaz in ele si langa atasata perna pe punte
sau amortizoru poate sa ramana sa preaia socurile ca doar daca scooti arcu amrotizoru se lasa cand scori aeru din perna si la fel se si ridica cand ridici perna
- Copyright 2026 4Tuning -