salutari tuturor, as dori sa imi prezentati sugestii pentru focoasa mea.momentan am kitul exterior de focus ST dar vreau pe undeva la anul(cand o sa am suficienti$$$
) sa imi modific kitul exterior.
o mica lista cu ce as dori:-un bodykit combinat intre ford RS, ST si WRC.
-aripi evazate gen RS sau WRC
-capota motorului modificata aici nu am idei decat cele de la WRC sau RS insa las liber la imaginatia voastra sa-mi prezentati diverse idei
-jantele sa fie de 17"
-farurile sa fie pe fond negru ca la RS si sa aiba pleoape, iarasi aici la pleoape las liber la imaginatia voastra.
-sugestie de evacuari(gen evacuare dubla de diferite modele-trapezoidala,triunghi, ovala sau centrala sau laterala...las liber din nou sa va imaginati voi)
-eleronul sa fie de RS sau daca gasiti ceva mai bun puteti pune.
-daca puteti face diverse modele din asa numitele "roof wings" gen NFS sau altele.
-culoarea o am momentan pe negru,insa mi-ar place sa vad culoarea de pe RS-ul verde sau albastru,insa puteti veni si voi cu sugestii
-diferite tipuri de sticker-e..gen tribale, sau alte modele care ar da bine pe masina.
timpul este nelimitat momentan,deoarece numai pe la anul preconizez modificarile.pozele momentan cu ceea ce am gasit si ce am.(focus-ul negru este al meu)