Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > Tuning Design - Virtual Tuning > Styling by request - Idei de tuning pt masina ta

Styling by request - Idei de tuning pt masina ta Locul in care masina ta e tunata de membrii 4Tuning. Tu spui ce vrei si noi iti dam ideile!

Reply

Thread Tools
Old 24-02-09, 14:03   #1
fly_away

Stock

Default idei pt. R32

Salutare, sunt nou pe acest site. Am si eu un Golf V R32 de jumat de an, si as vrea sa fac modificare exterior cat si la motor. Am citit putin in acest forum, si am vazut ca sunt idei bune.

In prima faza m-am gandit la un Airbrush si la un Chiptuning. Ce pareri aveti ? Sau LED / neoane. Poate im da cineva niste idei si sfaturi.

Last edited by fly_away; 24-02-09 at 14:26.
fly_away is offline   Reply With Quote
Old 24-02-09, 17:46   #2
criss_cars
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

criss_cars's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[FORD]
[Echipa de sprijin]
Default Re: idei pt. R32

Dupa parerea mea daca pastrezi kitul actual de R32 neoanele nu isi au locul. In schimb poti schimba jantele dar nu este obligatoriu deoarece si cele de pe el sunt si frumoase si pe o dim destul de mare. In schimb poti schimba farurile si stopurile sa le pui pe LED cu angel eyes, o vopsea dupa mine negru mat nu stiu cat de bine ar da un desen pe masina ta cred ca ceva mai sobru s-ar potrivii mai bine. La motor un chiptuning da nici el nu e importatn pentru ca masina e destul de puternica pentru dimensiunile ei.

In leg cu unele piesele de exterior poti intra pe id meu cristid89 sau dai click pe blogul de la semnatura mea!
criss_cars is offline   Reply With Quote
Old 11-02-10, 01:46   #3
mafiotu_85
Audi Driver

Stage 3

mafiotu_85's Avatar

Member of:
[AUDI]

las'o jos si atat
mafiotu_85 is offline   Reply With Quote
Old 11-02-10, 10:12   #4
pejo_cez

Stage 5

pejo_cez's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

O dai in taranime cu neoane si leduri gen audi sau angel-eyes gen bmw, parerea mea ca masina aia nu are nevoie de nimic schimbat la exterior si nu face prostia sa schimbi jantele stoc cu ceva ieftin gen wolfrace sau alte pocnitori ca o sa regreti. Chiptuningul se merita chiar si alte modificari la motor daca simti ca ai nevoie

Daca vrei neaparat o modificare la exterior ia un kit complet dar zic sa nu schimbi farurile cu unele cu angel eyes sau devil eyes.

Last edited by pejo_cez; 11-02-10 at 10:18.
pejo_cez is offline   Reply With Quote
Old 14-02-10, 00:19   #5
plictisit

Stage 5

plictisit's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Inferno Motorsport]
[Echipa de sprijin]
[4Rally]

ce modificari vrei sa ii faci gen jante/bodykit e chestia sa nu iei chestii ieftine la o asemenea masina, ori iei ceva de calitate ori nu iei deloc, si neoane eu zic sa nu .. poate doar sa pui leduri albe in interior si la suportul de la numar
Old 14-02-10, 17:43   #6
elspa

Stage 5

elspa's Avatar

eu zic asa ceva ...daca te tenteaza pm me.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSCN5673.JPG
Views:	122
Size:	777.9 KB
ID:	1315419   Click image for larger version

Name:	DSCN5668.JPG
Views:	100
Size:	793.1 KB
ID:	1315420   Click image for larger version

Name:	DSCN5651.JPG
Views:	107
Size:	747.5 KB
ID:	1315421  

Click image for larger version

Name:	DSCN5619.JPG
Views:	81
Size:	760.5 KB
ID:	1315422  
elspa is offline   Reply With Quote
Old 15-02-10, 20:44   #7
crysty.bobok

Stage 5

crysty.bobok's Avatar

Quote:
Salutare, sunt nou pe acest site. Am si eu un Golf V R32 de jumat de an, si as vrea sa fac modificare exterior cat si la motor. Am citit putin in acest forum, si am vazut ca sunt idei bune.

In prima faza m-am gandit la un Airbrush si la un Chiptuning. Ce pareri aveti ? Sau LED / neoane. Poate im da cineva niste idei si sfaturi.
Daca e golf V r32 ... nu i-ar trebuii decat ceva jante mai mari si sa o lasi putin mai jos...
Pune cateva poze sa ne delectam si noi ...
crysty.bobok is offline   Reply With Quote
Old 16-02-10, 19:38   #8
91SIN

Stage 2

91SIN's Avatar

Suspensie sport mai joasa,un set de jante spitate frumoase si un chiptuning facut cu cap.Parerea mea.Ce culoare are?
91SIN is offline   Reply With Quote
Old 16-02-10, 22:17   #9
daffy duck™
Inferno Motorsport Member

Stage 5

daffy duck™'s Avatar

Member of:
[Inferno Motorsport]

punei niste jante frumoase, las-o mai jos ( cca. 30mm-45mm MAX !!!) , o evacuare putin mai galagioasa, niste stopuri, led-uri la numar, led-uri la pozitie, un xenon mai albastrui ( 8000k) , folie pe geamuri un soft bun ( dai un PM la mine si iti dau niste oferte), o admisie....lista poate continua, depinde de bugetul tau acum.

numai bine si ai grija de masina ca sa aibe si ea grija de tine :P
daffy duck™ is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -