![]() |
idei pt. R32
Salutare, sunt nou pe acest site. Am si eu un Golf V R32 de jumat de an, si as vrea sa fac modificare exterior cat si la motor. Am citit putin in acest forum, si am vazut ca sunt idei bune.
In prima faza m-am gandit la un Airbrush si la un Chiptuning. Ce pareri aveti ? Sau LED / neoane. Poate im da cineva niste idei si sfaturi. |
Re: idei pt. R32
Dupa parerea mea daca pastrezi kitul actual de R32 neoanele nu isi au locul. In schimb poti schimba jantele dar nu este obligatoriu deoarece si cele de pe el sunt si frumoase si pe o dim destul de mare. In schimb poti schimba farurile si stopurile sa le pui pe LED cu angel eyes, o vopsea dupa mine negru mat nu stiu cat de bine ar da un desen pe masina ta cred ca ceva mai sobru s-ar potrivii mai bine. La motor un chiptuning da nici el nu e importatn pentru ca masina e destul de puternica pentru dimensiunile ei.
In leg cu unele piesele de exterior poti intra pe id meu cristid89 sau dai click pe blogul de la semnatura mea! |
las'o jos si atat
|
O dai in taranime cu neoane si leduri gen audi sau angel-eyes gen bmw, parerea mea ca masina aia nu are nevoie de nimic schimbat la exterior si nu face prostia sa schimbi jantele stoc cu ceva ieftin gen wolfrace sau alte pocnitori ca o sa regreti. Chiptuningul se merita chiar si alte modificari la motor daca simti ca ai nevoie :)
Daca vrei neaparat o modificare la exterior ia un kit complet dar zic sa nu schimbi farurile cu unele cu angel eyes sau devil eyes. |
ce modificari vrei sa ii faci gen jante/bodykit e chestia sa nu iei chestii ieftine la o asemenea masina, ori iei ceva de calitate ori nu iei deloc, si neoane eu zic sa nu .. poate doar sa pui leduri albe in interior si la suportul de la numar
|
4 Attachment(s)
eu zic asa ceva :)...daca te tenteaza pm me.
|
Quote:
Pune cateva poze sa ne delectam si noi ... |
Suspensie sport mai joasa,un set de jante spitate frumoase si un chiptuning facut cu cap.Parerea mea.Ce culoare are?
|
punei niste jante frumoase, las-o mai jos ( cca. 30mm-45mm MAX !!!) , o evacuare putin mai galagioasa, niste stopuri, led-uri la numar, led-uri la pozitie, un xenon mai albastrui ( 8000k) , folie pe geamuri un soft bun ( dai un PM la mine si iti dau niste oferte), o admisie....lista poate continua, depinde de bugetul tau acum.
numai bine si ai grija de masina ca sa aibe si ea grija de tine :P |
| All times are GMT +2. The time now is 09:48. |
- Copyright 2026 4Tuning