Quote:
Originally Posted by mokanu
vino la giurgiu intr-o seara sa vezi jmekerie(prostie)sa vezi cum se merge prin oras cu poziti si proiectoare si politia la 10 seara cu farurile stinse pe bune nu fac mistoooo o sa pun o filmare sa va demonstrez ok ) ) ) ) ):ca la nebuni p bune zici ca esti in vestul salbatic ) ) ) ) )
|
Asta asa e....o pot confirma si eu.Oricum sunt satul de `baietii de centru` care stau 5 insi inghesuiti intr`o masina....nu conteaza marca,merg cu 20 la ora si le bubuie Domotecurile in cap,geamurile deschise neaparat chiar daca sunt -475 de grade afara...(ca altfel nu ii vede lumea).
Plus politia....politia e militia (cum ziceau cei de la La Familia) pe mine m`au oprit cand aveam Oltcit`ul ...aveam toate geamurile ionizate la el si ma opreste Garcea....Dom`ne sa dai foliile jos....Eu: pai nu sunt folii sun ionizate geamurile...
Garcea: Ionizate neionizate sa dai foliile jos ...
Zic bine sefu` le dau,dar ma ajutati si pe mine ca am mai incercat mai demult si nu se dezlipsc
...Se apuca Garcea sa gasesca capatul la `folie` in partea de sus a geamului si dupa cateva incercari zice....da ma ai dreptate sunt lipite rau ale dracu` hai da`i drumu` de aici si vezi cum faci sa le dezlipesti
Asa ca....nu e de mirare nimic in orasul asta
Vb aia....`traim in Romania....si asta ne ocupa tot timpul` ....
multa sanatate!