Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > Tuning Design - Virtual Tuning > Styling by request - Idei de tuning pt masina ta

Styling by request - Idei de tuning pt masina ta Locul in care masina ta e tunata de membrii 4Tuning. Tu spui ce vrei si noi iti dam ideile!

Reply

Thread Tools
Old 04-01-09, 23:24   #1
Jmen

Stage 1

Jmen's Avatar

Lightbulb Cateva Ideii...pt Logan fara Kitch Cu Bani putini

Vreau si eu o parere de la voi.... care avetii mai multa experienta si cunoastetii mai bine si sper sa ajute si pe altii ce vreau eu sa stiu:
1 Ce se poate pune la pretz redus sa fac un tuning klumea pe logan fara sa se numeasca Kitch
2 Ce jante ar fii potrivite pt culorile : Alb Albastru? si pentru alte culori daca se poate
3 Cu ce pot inlocui triplele spate logan VAn fara sa iau foc de la vr`o instalatiie facuta de vreun Carpacii......
4 si ultimu lucru care va rog ... un numar de tel de la cineva care imi poate face niste inscriptiii pt masina asa cum as vrea eu .... fara firme de 2 lei.... astept raspunsuri si apoi am sa fac o masina asa cum vretii voi..... si eu bineinteles ... unu singur daca are cateva idei bune ... mai multii mai multe idei din care se pot selecta ..... si bineinteles o masina klumea .. cand am zis `pretz redus ` mam referit la un buget mai restrans dar sunt dispus sa cheltui destui bani dar nu peste jumate valoarea masini ...
Jmen is offline   Reply With Quote
Old 28-01-09, 11:04   #2
mae

Stage 5

mae's Avatar

Default Re: Cateva Ideii...pt Logan fara Kitch Cu Bani putini

in romania nu preaama auzit de amenzi date pt folosirea proiectoarelor ziua/noapte in conditii normale. dar in afara se dau la greu de ex in ungaria este 25 euro.

eu folosesc proiectaorele doar pe ceata si cadn merg pe drumuri de tara(noaptea) unde nu prea sunt alte masini si sunt foarte multe gropi si iepuri vulpi si alte animale.

cred ca un kit exterior bari + praguri face minuni. dar cum sa zis mai sus sa fie spoiler fata de la o firma, praguri din targ si bara spate laut din alta parte .trebuie sa aiba aceeasi linie de design.

apoi farurile si triplele schimbate neaparat. eu am si logan. nu le sufar deloc. mai ales triplele sunt varza si din punct de vedere estetic dar si tehnici.

iar in functie de culaorea caroseriei trebuiesc potrivite si niste jante desi nu recomand diantetru mare dar talon mic la anvelopa pt ca sigur vor aparea probleme ori pastrarea dimensiunii standar de r15 sai om compromis cu un r16.
mae is offline   Reply With Quote
Old 04-02-09, 11:53   #3
tudop

Stage 2

tudop's Avatar

NU se merge cu proiectoare decit cind e ceata densa... in rest se da amenda, 2 puncte si mai si deranjeaza ceilalti soferi... poate voi aveti toti folii negre si oglinzi heliomate, dar in rest deranjeaza! A luat un coleg de-al meu amenda si 2 puncte pt ca mergea cu proiectoare pe timp de ploaie usoara. Daca mergi cu proiectoare si pozitii, iei 4 puncte penalizare si amenda la discretie. (asta s-a intimplat pe la MiercureaCiuc, ca prin alte zone politistii nu prea se derajeaza cu detalii de astea) In alte tari civilizate nu foloseste nimeni proiectoare asa de "design".. Am patit odata pe autostrada in Austria, venea din spate un BMW cu pozitii si proiectoare, ma intreba ce-i cu ala... pai ce sa fie, era roman adevarat
tudop is offline   Reply With Quote
Old 29-05-09, 01:22   #4
mokanu

Stage 1

mokanu's Avatar

Member of:
[DACIA]

vino la giurgiu intr-o seara sa vezi jmekerie(prostie)sa vezi cum se merge prin oras cu poziti si proiectoare si politia la 10 seara cu farurile stinse pe bune nu fac mistoooo o sa pun o filmare sa va demonstrez ok ))))):ca la nebuni p bune zici ca esti in vestul salbatic)))))
mokanu is offline   Reply With Quote
Old 04-06-09, 00:32   #5
aleyx_oltcit
Fiat Driver

Stage 5

aleyx_oltcit's Avatar

Member of:
[Fiat]

eu nu inteleg...omu vrea pareri pentru tuning...voi de ce vorbiti de proiectoare?
aleyx_oltcit is offline   Reply With Quote
Old 04-06-09, 00:56   #6
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

A fost o discutie despre xenoane si proiectoare .... si au fost sterse cateva posturi in care era "discutia aprinsa" si au ramas numai astea de sus ... de asta nu intelegi tu de ce vorbesc ei de proiectoare.
scturoag is offline   Reply With Quote
Old 08-06-09, 21:59   #7
GxGxG

Stage 3

GxGxG's Avatar

Member of:
[LANCIA]
Talking Re: Cateva Ideii...pt Logan fara Kitch Cu Bani putini

Quote:
Originally Posted by mokanu View Post
vino la giurgiu intr-o seara sa vezi jmekerie(prostie)sa vezi cum se merge prin oras cu poziti si proiectoare si politia la 10 seara cu farurile stinse pe bune nu fac mistoooo o sa pun o filmare sa va demonstrez ok ))))):ca la nebuni p bune zici ca esti in vestul salbatic)))))
Asta asa e....o pot confirma si eu.Oricum sunt satul de `baietii de centru` care stau 5 insi inghesuiti intr`o masina....nu conteaza marca,merg cu 20 la ora si le bubuie Domotecurile in cap,geamurile deschise neaparat chiar daca sunt -475 de grade afara...(ca altfel nu ii vede lumea).
Plus politia....politia e militia (cum ziceau cei de la La Familia) pe mine m`au oprit cand aveam Oltcit`ul ...aveam toate geamurile ionizate la el si ma opreste Garcea....Dom`ne sa dai foliile jos....Eu: pai nu sunt folii sun ionizate geamurile...
Garcea: Ionizate neionizate sa dai foliile jos ... Zic bine sefu` le dau,dar ma ajutati si pe mine ca am mai incercat mai demult si nu se dezlipsc ...Se apuca Garcea sa gasesca capatul la `folie` in partea de sus a geamului si dupa cateva incercari zice....da ma ai dreptate sunt lipite rau ale dracu` hai da`i drumu` de aici si vezi cum faci sa le dezlipesti
Asa ca....nu e de mirare nimic in orasul asta
Vb aia....`traim in Romania....si asta ne ocupa tot timpul` ....
multa sanatate!
Ex: Lancia Dedra 1.6 MPI ....90 HP

Now: Opel Astra caravan 2.0 DTI 16 V
GxGxG is offline   Reply With Quote
Old 25-07-09, 16:01   #8
Gaby_Slo

Stage 4

Gaby_Slo's Avatar

Member of:
[DACIA]

uite in threadul asta...sunt doua masini...
MIU si GAT, amandoua facute cu gust
uita`te prin poze si prin filmulete si fa`ti o idee...sper ca ti`am fost de ajutor
Gaby_Slo is offline   Reply With Quote
Old 22-09-09, 13:04   #9
Andreea13
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Andreea13's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]

in threadul asta nu e nici o masina miu sau gat.
Andreea13 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -