Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Bursa serviciilor AUTO

Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO

Reply

Thread Tools
Old 17-08-08, 18:55   #1
kenobi

Stage 1

kenobi's Avatar

Lightbulb Auto import Spania.

Pentru cine vrea o masina de afara mai exact Spania , are 2 posibilitati :

1. - butoneaza netul acasa , gaseste masina dorita , se urca in avion si via Spania. acolo vorbeste cu vanzatorul, plateste masina face actele pentru export apoi ia drumul autostrazii pana acasa. pare simplu din gura dar cu totii stim ca nu e asa.

si ar mai fi varianta....

2. - ia legatura cu mine , imi trimite eventuale linkuri la ce a gasit singurel pe net,sau tipul,modelul,an,culoare etc etc etc masinii pe care doreste sa o achizitioneze , de aici ma ocup eu, si anume. caut prin intermediul partenerului meu aflat acolo (activitate=service,intretinere si reparatii auto ) masina care se potriveste dorintei clientului.In prima faza se vor trimete poze,descrieri,eventualele probleme,si pretul final al masinii.
Se achita un avans (cu contract notarial) dupa care se trece la procedura de rezervare,achizitionare a autovehicolului.In momentul cand avem auto rezervat/achizitionat sunt 2 posibilitati : clientul merge acolo pe propria cheltuiala (bilet de avion/benzina,autobanda,alte taxe pe drum inapoi) , plateste diferenta, avand la dispozitie ghid 24/24 si eventual 1-2 zile de cazare in cazul orcarei probleme aparute. sau ramane frumos acasa economisind 7-10 zile de concediu si o mare cantitate de energie pierduta urmand ca eu sa ma ocup de aducerea autovehicolului in tara. diferenta de bani platindu-se tot prin contract notarial la predare.
La plecarea spre Romania masina este verificata si remediate eventualele mici probleme ,cat si schimbat ulei,filtru eventual curele,role daca este cazul.

astept eventualele linkuri la
email: [email protected]
yahoo ms: kenobiffr
tel: 0724829118

Ofer si astept seriozitate,deci va rog abtinetiva de la comentarii inutile. Toate bune

Zilele astea poze cu masinile aflate deja in parcul nostru...

Last edited by kenobi; 19-08-08 at 21:04.
kenobi is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -