Am fost astazi si am luat masina de la Marian. Vreau sa spun ca masina arata extraordinar, totul pica la linie si sincer nu mi-a venit sa cred ca exista cineva in Romania care sa faca o astfel de treaba.
Cand am dus sambata masina, aceasta avea pe ea o bara de bertone prinsa cu holzsuruburi in laterale pentru ca nu se potrivea pe niciuna din prinderile de pe masina. Masina a fost lovita acum aproape 2 ani de zile si avea tot botul strambat (mutat din loc), aproximativ 2.5 cm din cate am inteles. ( confirma tu Mariane aici, eu parca asa tin minte ca era ) De asemenea era un pic mancata de rugina pe contraaripa, capota avea lufturi iar aripile aveau lufturi unde se imbinau cu restul masinii.
Am venit sambata cu masina la garaj, Marian s-a uitat la ea si mi-a spus ca nu este nici o problema, se face si va fi gata pana vineri cel tarziu ( a mentionat ca este posibil sa-mi faca o surpriza si sa fie gata mai devreme
). Am discutat si pret si toate cele la fata locului, dupa ce a vazut masina, ceea ce mi se pare foarte normal si corect.
Intr-adevar astazi am avut o surpriza extrem de placuta cand m-a sunat astazi (joi) pe la 11 si mi-a spus ca masina este gata
. M-am dus la garaj si am vazut ca bara pica la linie, aripile la linie, capota pica simetric si in stanga si in dreapta, nu mai exista haul ala intre faruri si bara, lonjeroanele erau drepte, nu mai exista pic de rugina pe contraaripa, totul ca la carte. De asemenea mi-a retusat o zgarietura urata care era pe aripa dreapta spate a masinii, mi-a reconstruit urechile de prindere de la bara fata ( care erau rupte atunci cand am dus masina ), mi-a montat pe masina suporti noi pentru numerea, facut in asa fel incat sa nu se mai vada pata de chit care era pe bara fata si peste toate acestea a spalat si masina atat exterior cat si interior, a dat cu silicon pe bord ( m-am simtit rusinat ca sambata cand am dus masina la garaj aceasta era destul de prafuita si murdara ).
Marian chiar a reusit sa faca ceva ce marile service-uri ( gen reprezentante
) de la noi doar se lauda. Omul munceste cu pasiune si chiar face o treaba extraordinara.
Pentru cei care spun ca are preturi mari as vrea sa spun si eu doua lucruri: in primul rand calitatea costa iar in al doilea rand, daca ma duceam la opel sa-mi faca ceea ce a facut Marian, pretul ar fi fost pe la cateva mii de RON.
In viitorul ( sper eu ) apropiat, voi monta spalatoarele de faruri pe bari si voi vopsi integral toata masina.
O sa pun niste poze, in primele doua asa arata masina dupa ce am lovit-o eu, iar urmatoarele le-am facut in seara asta. Sunt facute cu telefonul si s-ar putea sa nu se vada foarte bine dar nu am avut la indemana un aparat foto. Voi pune eventual in zilele care urmeaza niste poze mai bune.