Mareste puterea TDI-ului tau cu un chip tuning T-Box. Iti da cam 30% din putere in plus. Nu ai cum sa regreti. Verifica si pe www.power-t-box.blogspot.com
am inteles ceva ca ii mareste volumul de aer.da daca faci chestia asta in mod normal ar trebui sa-i dea si mai mult a motorina (pentru a avea un amestec stoechiometric adica unul optim) si consumul scade cu 1l. si totusi 30%putere in plus? nu prea imi vine sa cred. si apoi ce se face cu debitmetru de aer , motorul primeste motorina in functie de cat aer citeste acest debitmetru.nu gasesc o explicatie cum se mareste volumul de aer.
se rezolva mai bine daca se adauga putin ulei de sarpe la filtrul de aer si 2-3picaturi in benzina...
si pt un chip-tuning complet bagam putin si la ECU )
minim 30% castig...
am eu 2L de ulei de sarpe la un pret foarte bun! ! ! !
Am priectat si eu un sistem (powerbox) si l-am montat pe foarte multe modele si marci de masini . Configurarea o fac in timpul probelor (dupa cum vrea clientul ) . Cu montat si reglat dupa dorinte pretul e 600 RON . Performantele sunt limitate doar de resursele mecanice ale sitemului motor-turbina (ceea ce duce automat la scaderea fiabilitatii motorului ) dar de obicei reduc performantele pana la o limita rezonabila in functie si de stilul de conducere al proprietarului.
am si eu un cip de asta de vreo 5 luni si sunt multumit de el consumul nu a crescut.....am un golf 4 de 1.9 pe motorina.....si chiar te ajuta caii astia care ti-i pui .....parrerea mea